Cesur Yürek 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Cesur Yürek 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Cesur Yürek 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur Yürek'te yeni bölümde neler olacak? Cesur Yürek'te 4. bölümde neler oldu? İşte tüm detaylar...

04.11.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal ve Rüveyda Öksüz'ün paylaştığı Cesur Yürek, dün akşam 4. bölümüyle ekranlardaydı. Cesur Yürek'in 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda İskender'in, Avukat Berrin'i ziyaret ettiği görülüyor. Berrin, Ömer'in İskender'le beraber çalışmasına ne diyecek? Ömer ailesini mi seçecek yoksa İskender'i mi? Tüm merak edilenleriyle Cesur Yürek 10 Kasım Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşacak.

CESUR YÜREK 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Cesur Yürek"in 4. bölümünde; Ömer, Eniştesi Ali'nin kanını yerde bırakmayacaktır. İskender Tatar'ı ele geçirir. Tatar Ahmet, İskender'i Ömer'den kurtarmak için her yolu dener. Ömer'in bu hamlesi ailesini büyük bir tehlikenin içine sokar. Ömer ve Tatar Ahmet arasında ki bu savaş nasıl sonuçlanacak? Varol Kalaycı'nın peşine düşen Tatar bu sefer Harbi'nin kalemini kıracak mı? Berrin ve Ömer arasında ipler geriliyor. Berrin ve intikamı arasında kalan Ömer'in kararı ne olacak?

CESUR YÜREK'İN KONUSU

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...
Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

Cesur Yürek 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Cesur Yürek 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement