Çocuk Bayramında Minikler Şık Giyinsin - Son Dakika
Magazin

Çocuk Bayramında Minikler Şık Giyinsin

Çocuk Bayramında Minikler Şık Giyinsin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün tüm yurtta kutlanıyor.

23.04.2012 06:03

BÜCÜRÜK 'ŞİRİNLER 'E

Türkiye'nin önde gelen çocuk giyim markalarından Bücürük, yeni koleksiyonunda ünlü çizgi film karakterlerinden Şirinler'e yer verdi. 4-14 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklara hitap eden ilkbahar-yaz koleksiyonunda mavi, pembe, gri ve yeşil renkler öne çıkıyor.

LC WAIKIKI SÜR PRİZİ

LC Waikiki, 'Geleneksel 23 Nisan LC Waikiki ile Renkli Dünyalar Resim Şenliği' toplam 210 mağazada düzenlenecek. Tüm çocuklar, bu özel günde yüz boyama ve balon sürprizi ile karşılanacak. Ayrıca bugün çocuk reyonundan 75 liralık alışveriş yapanlar, sürpriz bir hediye kazanacak.

RENKLİ ELBİSELER

Oleg Cassini çocuk koleksiyonunda pek çok farklı elbise modeli, minik kızların beğenisine sunuluyor. Karpuz kollu, kat kat etekli, çiçek ve fiyonk desenli elbiseler, lila renkli kuşaklarla hareketlendiriliyor. Elbiseleri tamamlayan ayakkabılar da oldukça iddialı ve gösterişli...

H & M KIDS 23 NİSAN'I UNUTMADI

H & M Kids'te birbirinden çarpıcı ürünler, 23 Nisan'a özel eğlencelerle minikleri bekliyor. H & M, bu anlamlı güne özel, mağazalarında sürprizler hazırladı. Minikler tüm gün boyunca canlı müzik, palyaço ve özel fotoğraf çekimleri ile çok keyifli bir gün geçirecek, oyunlar oynayacak.

SEÇENEK ÇOK!

YKM; Action Man, Barbie, Disney, Panço, Spiderman ve Blue Key gibi dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen çocuk giyim markalarını bir arada sunuyor. Mağazanın çocuk giyim reyonundan alışveriş yapan herkes bugüne özel yüzde 23 indirim kazanıyor.

PANÇO ÇEK VERİYOR

Panço 23 Nisan'da hem çocukları hem de ailelerini sevindiriyor. Markanın ilkbahar- yaz koleksiyonundan 75 liralık alışveriş yapan herkes bugün 25 liralık hediye çeki kazanacak. Farklı ve renkli ürünleriyle dikkat çeken markanın tişörtlerini 22, şortlarını 18, elbiselerini 34 ve eteklerini ise 27 liradan başlayan fiyatlarla satın almak mümkün.

B & G STORE'DAN YÜZDE 10 İNDİRİM

B & G Store, çocukların en mutlu gününde tüm yeni sezon ürünlerinde geçerli yüzde 10 indirim fırsatı ile ailelerin de yüzünü güldürüyor. Sadece 23 Nisan gününe özel kampanyada; İstinyePark, Suadiye ve Galleria mağazalarından alışveriş yapanlar sürprizli etkinliklerin tadına varacak. Yenilenen BG Baby Yenidoğan serisi de müşterilerle buluşacak.

ÇOK DİKKAT ÇEKECEKLER

U.S. Polo Assn.'in çocuk koleksiyonu Polo Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için birbirinden şık ve renkli kıyafetler sunuyor. Polo Kids'in ilkbahar-yaz koleksiyonu, üniversiteler arası polo turnuvalarından ilham alıyor. Polo turnuvalarının armaları, koleksiyonda göze çarpıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Çocuk Bayramında Minikler Şık Giyinsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement