Demet Akalın'a "Çok mu Aradınız?" Dediği Sunucudan Yanıt: İşine Bak - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın'a "Çok mu Aradınız?" Dediği Sunucudan Yanıt: İşine Bak

Sunucu Dilay Korkmaz, kendisi için "Starlife bu kızı çok mu aramış?'' diyen Demet Akalın'a "Herkes işine baksın. Allah kötü kalplilerden korusun" sözleriyle cevap verdi.

25.12.2017 13:55  Güncelleme: 10:00

Star TV ekranlarında Star Life adlı magazin programını sunan Dilay Korkmaz, kendisi için ''Bu kızı çok mu aradınız?'' diyen şarkıcı Demet Akalın'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"HERKES İŞİNE BAKSIN"

Sunucu Dilay Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Estetiğim, botoksum, dolgum yok. İyi eğitimler aldım. Herkes işine baksın. Çünkü ben ekmeğimi işime bakarak kazanıyorum. Şükürler olsun ki çok arandım ve bulundum. Allah kötü kalplilerden korusun'' ifadelerini kullandı.

DİLAY KORKMAZ KİMDİR?

Dilay Korkmaz, 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında yer aldı ve yarışmayı 4. olarak tamamladı. Yarışmanın ardından Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 ülkeden katılan yarışmacılar arasında ilk 15'e girerek büyük başarıya imza attı.

1990 yılında Ankara'da doğan güzel manken ve sunucu Dilay Korkmaz halen Star TV ekranlarında Star Life adlı magazin programını sunuyor.

Demet Akalın\'a "Çok mu Aradınız?" Dediği Sunucudan Yanıt: İşine Bak

Son Dakika Magazin Demet Akalın'a 'Çok mu Aradınız?' Dediği Sunucudan Yanıt: İşine Bak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • bkz: Demete çok güzel cevap vermis isine baksın 28 0 Yanıtla
  • kezban: herzamanki demet kroluğuuuu 20 0 Yanıtla
    Ela: Aynen oyle 2 0
  • Cemal: Demet Hanim Senin hic isin gücün yokmu sen Kendi yorumunu yap 18 0 Yanıtla
  • derya efe: ah demet sana ne oldu sanane kimin sundugundan gundem den dusmeme delisi olmus onune gelene sariyosun yaww 16 0 Yanıtla
  • Doru adlm : Yerinde bir cevap vermis demete almls agzlnln paylnl insalah akllanlr ona buna saldlrmaz artlk demode odun demet 15 0 Yanıtla
  • Caks: Asıl Türkiye demet Akalın'ı çok mu aradı? 13 1 Yanıtla
  • Besiktas JK: Ne pis cirkef kiskanc karisin demet 11 0 Yanıtla
  • Adanali : Ablam sert çıktı yakışır 11 0 Yanıtla
  • halil24: demet akalın kim neci bu ne oldugu bellı olmyan bırı benım gözumde.hem saygısız hem ukala kendını bırsey zanneden bir tip. diay hanımın meslegı bellı en azından ALLAH yolunuda bahtınıda açık etsin hem ne demısler reklamın ıyısı kotusu olmaz buda reklam olmus dılay hanım ıcın 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement