Demi Moore Genç Erkek Sever - Son Dakika
Magazin

Demi Moore Genç Erkek Sever

Demi Moore sonunda eski eşi Ashton Kutcher'ı unutmayı başarmış.

01.08.2012 06:03  Güncelleme: 09:43

1962 doğumlu ünlü oyuncu Demi Moore çocuklarının babası Bruce Willis ile boşandıktan sonra kendinden 16 yaş küçük Ashton Kutcher ile ilişki yaşamaya başlamıştı.

Çiftin ilişkisi evlilikle sonuçlansa da Kutcher'ın ihaneti Moore'u çok kötü etkiledi. Son bir yıldır psikolog desteği alan Moore sonunda yeni bir aşka yelken açtı. Güzel oyuncunun aklını çelen kişiyse 1974 doğumlu Avustralyalı yakışıklı oyuncu Martin Henderson...

ESKİ EŞİYLE BİR ANDA AYRILMIŞLARDI

Geçtiğimiz sene Kasım ayında Amerikalı ünlü oyuncu Demi Moore, kendisinden 16 yaş küçük eşi Ashton Kutcher'la evliliğini bitirme kararı aldığını açıklamış ve ardından hemen ayrılmışlardı.

Associated Press haber ajansına konuşan 49 yaşındaki oyuncu, bu kararı ''büyük bir üzüntüyle'' aldığını söylemişti.

Moore ayrıca, artık ailesine ve kendisine zaman ayıracağını ifade ederek, insanlardan özel hayatına saygı duymalarını istemişti. Demir Moore ve Ashton Kutcher, 2008 yılında evlenmişlerdi

Gerçekten de Moore yaklaşık bir sene boyunca eşinden ayrılmanın acısını yaşadı ama bir senenin sonunda yine kendisinden oldukça küçük biri ile ilişki yaşamaya başladı.

ASTON KUTCHER DA BOŞ DURMUYOR

Hollywood yıldızı Demi Moore'dan ayrılan aktör Ashton Kutcher, yeni aşkı Mila Kunis ile artık birlikte görüntülenmekten çekinmiyor.

Bir davette öpüşürken paparazziler tarafından fotoğrafları çekilen çift, dün akşam Hollywood'daki bir film galasına katıldı. Artık magazin muhabirlerinden gizlenmeyen çiftin ilişkilerinin her geçen gün biraz daha güçlendiği yakınları tarafından belirtildi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Demi Moore Genç Erkek Sever
Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Demi Moore Genç Erkek Sever - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement