Dernekler Müdürü'nden Mahsun Kırmızıgül'e Ağır Küfür - Son Dakika
Magazin

Dernekler Müdürü'nden Mahsun Kırmızıgül'e Ağır Küfür

Dernekler Müdürü\'nden Mahsun Kırmızıgül\'e Ağır Küfür

Sosyal medya hesabından Mahsun Kırmızıgül'ü hedef alan İzmir Valiliği Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, "Sen y.vşak çıktın" dedi. Esen daha sonra paylaşımını kaldırdı.

03.03.2016 18:01  Güncelleme: 09:22

İzmir Valiliği Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, Facebook hesabından sanatçı Mahsun Kırmızıgül'e "Sen y.vşak çıktın lo" dedi.

DAVUTOĞLU'NA "ZALİM" DEMİŞTİ

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar devam ederken twitter hesabından "Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan?" notunu paylaşması siyaset gündemine oturmuş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da tepkisine neden olmuştu.

"AMA Y.VŞAK ÇIKTIN LO"

İzmir Valiliği Dernekler Müdürü Turgay Esen dün gece Facebook hesabından, Mahsun Kırmızıgül için şu paylaşımda bulundu: "Lo Mahsun, Mahsun… Hatırlıyorsun? Yıllar önce 'hepimiz kardeşiz bu öfke niye' demiştin. Milletimizin hoşuna gitmişti. Zaten biz kardeştik, anaydık, babaydık, dayıydık, amcaydık, halaydık, yeğendik, teyzeydik… Ama sen y.vşak çıktın lo."

İşte Esen'in o paylaşımı;

HEMEN KALDIRDI

Esen paylaşımının ardından DHA'ya yaptığı açıklamada, "Buradaki Mahsun, Mahsun Kırmızgül demek değil" dedi. Esen, sabah saatlerinde paylaşımını kaldırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Dernekler Müdürü'nden Mahsun Kırmızıgül'e Ağır Küfür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Gurbetci Asena: KESKE PAYLASIMINI KALDIRMASAYDIN BASKAN BEY 57 13 Yanıtla
  • Demokrat: Mahsunu vatan haini diye linc etmek isteyen iktida,2014 yilinda yerel secimlerde bu sanatcinin bir sarkisiyla secim propagandasi yapti,bunu unutmayin lutfen.... 8 36 Yanıtla
  • şirin : az bile demiş. pis pkk li 20 14 Yanıtla
  • tufan toprak: mahsundan ne farkın kalmış denyo güzelce yazmışsın hemen çark ettin mahsuna dememişmiş.. 8 5 Yanıtla
  • Hasan basan: Orta Asya Barbar kavim den gelip bi türlü insanlığı öğretetmedik gitti 6 5 Yanıtla
  • toprak: Ben dün sarıyerde bulunan tellibaba türbesine gittim orda mübarek yatan zatın hemen yanında ikitane ayet yazılı tablo var hemen altında kocaman isim mahsun kırmızı gülün hediyesidir diye ben çok rahatsız oldum ve dilede getirdim ordan kaldırılmasını çok isterim inşallahta olur .... 0 1 Yanıtla
  • Asena: Agzına salık cox dogru demiş vatan haini 0 0 Yanıtla

Advertisement