Doğum Yaptıklarına İnanmak Çok Zor! - Son Dakika
Magazin

Doğum Yaptıklarına İnanmak Çok Zor!

Doğum Yaptıklarına İnanmak Çok Zor!

Hollywood'un ünlü isimleri, hamilelik kilolarını kısa sürede vermeyi başarıyor.

18.10.2011 01:00  Güncelleme: 09:16

VICTORIA BECKHAM

DÖRDÜNCÜ çocuğunu kısa süre önce dünyaya getiren Victoria Beckham, doğumdan iki ay sonra eski vücut ölçüsüne kavuşmuştu. Beckham, bu sonuca ulaşmak için hamileliği boyunca sürekli yoga yapmış. Ayrıca sadece et ve meyve ağırlıklı beslenen Beckham, sağlıklı şeyler yemeye özen göstermiş.

KATE HUDSON

DOĞUM sonrası şekerli yiyeceklerden ve ekmekten uzak duran Kate Hudson, forma girmek için yaz boyu bol bol yüzdüğünü söylüyor. Güzel oyuncu, eski formuna kavuşmasında yürüyüşün ve her sabah tenis oynamasının da çok etkili olduğunu dile getiriyor.

JESSICA ALBA

JESSICA Alba, hamileliği sırasında yürüyüş yapmaya ve su içmeye dikkat etmiş. Bir diyetisyenle çalışan Alba, doğum sonrasında da bir antrenör gözetiminde sıkı bir spor programı uygulamış. Alba, hamilelikte aldığı kiloları zor verdiğini söylüyor.

NATALIE PORTMAN

30 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getiren oyuncu Natalie Portman, doğumdan sadece üç ay sonra eski kilosuna dönmeyi başardı. Portman, bunun için her gün düzenli olarak spor yaptığını ama yediklerine aşırı özen göstermediğini dile getirdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Doğum Yaptıklarına İnanmak Çok Zor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement