Doğuştan Yıldızlar - Son Dakika
Magazin

Doğuştan Yıldızlar

Doğuştan Yıldızlar

Yıldız çocukları; anne ve babalarından daha ünlü olabilmek için iki yaşından itibaren büyük bir özenle yetiştiriliyor.

11.01.2012 06:03

HONOR MARIE

Jessica Alba ve Cash Warren'ın kızı Honor Marie, şimdiden sevimliliği ve tarzıyla Hollywood'un en popüler çocukları arasında... 3 yaşında olan Honor Marie, geçtiğimiz yıldan bu yana bale ve jimnastik dersleri alıyor. Alba, kızının gelecek yıldan itibaren piyano çalmayı öğreneceğini de söylüyor.

SURI CRUISE

Hollywood'un en popüler çocuğu yıllar boyunca hiç, kuşkusuz Suri oldu. Yıllar geçtikçe popülaritesini kaybeden Suri, iki yaşından itibaren oyunculuk, dans ve müzik dersleri almaya başladı.

STELLA MCDERMOTT

Oyuncu Tori Spelling ve Dean McDermott'un kızı Stella, son bir yıldır müzik ve bale eğitimi alıyor. Tori Spelling, 3 yaşındaki kızının hem dans hem de müzik konusunda çok başarılı olduğunu, spor konusunda da çok iddialı olduğunu dile getiriyor.

ZUMA ROSSDALE

Gwen Stefani ve Gavin Rossdale'in oğlu Zuma, müziğe ilgili. Annesi ve babası şarkıcı olan Zuma, üç yaşında olmasına rağmen geçtiğimiz yıldan beri müzik eğitimi alıyor. Tiyatro eğitimi almaya da başlayan ve sosyal zekasının çok yüksek olduğu söylenen Zuma, şarkıcı olmak istiyormuş.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Doğuştan Yıldızlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement