Dostlarının Doğum Heyecanını Paylaştılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dostlarının Doğum Heyecanını Paylaştılar

24.09.2013 06:03

Ünlü Aktör Halit Ergenç ve Eşi Bergüzar Korel, Bir Yakınlarının Doğumu İçin Hastanedeydi.

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti, geçtiğimiz cuma günü yakın bir akrabalarının doğum heyecanını paylaştı. Hamile olan akrabalarının doğum anını kaçırmamak için onlarla birlikte hastaneye giden çifte; oğulları Ali de eşlik etti. Saatlerce hastanede bekleyen Korel ve Ergenç çifti, heyecanlı halleriyle dikkat çekti. Halit Ergenç, gergin bekleyişi oğlu Aile ile oyunlar oynayarak geçirirken, Bergüzer Korel ise yakınlarıyla bol bol sohbet etti.

BEBEĞİ GÖRMEK İÇİN ZIPLADI

Doğum gerçekleştikten sonra ise komik anlar yaşandı. Bebeği görmek isteyen çift, önce oğullarını kucaklarına alıp ona minik bebeği göstermeye çalıştı. Daha sonra Korel, eşinin omzundan kuvvet alıp zıplayarak bebeği görmeye çalıştı. Bebeği görene kadar bu hareketine devam eden Korel, hemşirenin bebeği kaldırmasıyla rahat bir nefes aldı.

DOĞUM SONRASI MİNİ PARTİYE KATILDILAR

Yakınlarının doğumhaneden çıkmasını bekleyen çift, önce ameliyathanenin kapısındaki karşılamaya eşlik etti. Hemen ardından da odada aileyle birlikte yapılan kutlamaya katıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Dostlarının Doğum Heyecanını Paylaştılar - Son Dakika


Advertisement