Ebru Akel: 'Tesadüfen Afiş Yüzü Oldum' - Son Dakika
Magazin

Ebru Akel: 'Tesadüfen Afiş Yüzü Oldum'

Ebru Akel: \'Tesadüfen Afiş Yüzü Oldum\'

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin afiş yüzü oyuncu-sunucu Ebru Akel, fotoğraflarının afişte yer almasının tamamen tesadüfe bağlı olduğunu söyledi.

15.10.2010 11:38

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin afiş yüzü oyuncu-sunucu Ebru Akel, fotoğraflarının afişte yer almasının tamamen tesadüfe bağlı olduğunu söyledi.

Bu yıl 47'ncisi yapılan festivalin dün geceki kapanış töreninin sunuculuğunu da yapan Ebru Akel, nasıl afiş yüzü seçildiğini anlattı. Afişin tasarımlarını yapan Emrah Yücel ve fotoğrafları çeken Zeynel Abidin Ağgül ile geçen temmuz ayında İstanbul'daki bir davette karşılaştığını belirten Akel, afiş tasarımı üzerine sohbet eden ikiliden Yücel'in kendisini görüp masasına davet ettiğini söyledi. O sohbette Yücel'in afiş yüzü olması için teklif yaptığını belirten Akel, kabul ettiğini anlattı. Daha sonra afiş projesinin festival düzenleyicisi Antalya Kültür ve Sanat Vakfı'na sunulup kabul gördüğünü dile getiren Akel, "Emrah Yücel mavi tonlarını kullanmak istiyordu. Bana 8 yıldır kostüm yapan Tuana Büyükçınar Demir'den afiş kostümümü hazırlamasını istedik. Dördümüz ve AKSAV yönetimi dışında bir buçuk ay boyunca afiş projesini sır gibi sakladık" diye konuştu.

Festivaldeki bütün materyallerde fotoğrafının kullanıldığını, Antalya'daki billboard ve raketleri süslediğini belirten Ebru Akel, "Her yerde kendimi görüyorum" dedi.

Kanal D'de yayınlanan 'Küçük Sırlar' dizisinde 'Biricik' karakterini canlandıran Ebru Akel, rolünün nereye gideceğinin kendisini de meraklandırdığını söyledi. Akel, "Genç yaşta anne olma sorumluluğunu taşıyan, iletişim kuramayan bir kadının travmasını görüyoruz" dedi.

Göksel YAPAR - ANTALYA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Ebru Akel: 'Tesadüfen Afiş Yüzü Oldum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement