Ece Gürsel ve İlknur Soydaş Erzurum'da Serinledi - Son Dakika
Magazin

Ece Gürsel ve İlknur Soydaş Erzurum'da Serinledi

Ece Gürsel ve İlknur Soydaş Erzurum\'da Serinledi

Salih TEKİN/ERZURUM, (DHA) İSTANBUL'dan Erzurum'a oto fuarı açılışı için gelen mankenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, doğal klima olarak nitelendiren yayla havasında rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

04.08.2010 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salih TEKİN/ERZURUM, (DHA)

İSTANBUL'dan Erzurum'a oto fuarı açılışı için gelen mankenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, doğal klima olarak nitelendiren yayla havasında rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Gürsel ve Soydaş, "Bunaltıcı sıcaktan sonra buranın havası iyi geldi" dedi.

Doğu Anadolu Oto Fuarı, Palandöken İlçesi'nde bulunan kongre merkezinde mankenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'ın katılımıyla bugün açıldı. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Küçükler ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik tarafından açılan oto fuarında mankenler büyük ilgi gördü. Fuarı gezmeye gelenler Ece Gürsel ve İlknur Soydaş'la fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi. Bindikleri otomobiller hakkında görevlilerden bilgi alan mankenler, İstanbul'un sıcağından kurtulmanın keyfini yaşadıklarını söyledi.

Son model otomobillerin sergilendiği ve 4 gün açık kalacak olan fuarda halkın ilgisinden memnun olan Ece Gürsel ve İlknur Soydaş, "İstanbul'un bunaltıcı sıcaklarından sonra Erzurum'un havası çok iyi geldi. İstanbul inanılmaz sıcak. Uçaktan indiğimizde serin ve güzel bir havayla karşılaştık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Ece Gürsel ve İlknur Soydaş Erzurum'da Serinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement