Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım! - Son Dakika
Magazin

Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım!

Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım!

Edis, kariyerinin en büyük konserlerinden birini geçtiğimiz pazar günü Volkswagen Arena'da gerçekleştirdi.

04.12.2019 12:21

Edis, kariyerinin en büyük konserlerinden birini geçtiğimiz pazar günü Volkswagen Arena'da gerçekleştirdi. 16 dansçının performans sergilediği 4 koreografın çalıştığı bu özel konserde, şarkıcı hit olmuş tüm şarkılarını, yeni düzenlemeleriyle birlikte seslendirdi. Konseri çıkış parçası "Benim Ol" ile açan şarkıcı, girişi An'a Veda için yazdığı monologla gerçekleştirdi. Monologta yer alan "Işığım ben, An'ı düşünmüyorum artık, An'ın kendisi oluyorum, Kendim oluyorum" replikleri çok konuşuldu. "An Sana Veda Ediyorum" repliğiyle biten monolog, yerini yarı senfonik, yarı elektronik bir müzikal bir müzik şölenine bıraktı. Ardı ardına hit şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcının, Boğaziçi Caz Korosuyla yaptığı slow düetler izleyenleri duygulandırdı.

Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım!

Dünyaca Ünlü Müzik Şirketiyle Anlaşma

Edis kendi şarkılarının yanı sıra, Sezen Aksu imzalı Dansöz Dünya, Vay, Kenan Doğulu'nun 2000'lerde kült olan şarkısı Çakkıdı ile Mor ve Ötesi'nin Bir derdim Var şarkılarını yeniden yorumlarken, Ed Sheeran'dan okuduğu Shape of You, Billie Eillish'ten Bad Guy ve Ezhel'in Murda ile işbirliği yaptığı Aya'da yaptığı özel dansla enerjiyi zirveye çıkardı.

Seyircisine Warner Music ile global bir anlaşma yapacağını müjdesini veren Edis "Bu sıradan bir anlaşma değil. Oranın merkeziyle buradaki yapımcılarımın ortaklığında hazırlanan bir yolculuğun ilk anlaşması. Başımıza ne geleceği bilinmez ama ben yine de söz veriyorum; bütün dünyaya müziğimi ulaştıracağım!" diyerek, coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

2. yarıda yeni urban düzenlemelerin ön plana çıktığı konserde, "Köle", "Olmamış mı", "Yalan", "Dudak" ve "Sevişmemiz Olay" gibi şarkılar yeni halleriyle izleyicilerin beğenisine sunuldu. "Sevişmemiz Olay"da Edis'e, albümde de düet yaptığı Yasemin Mori eşlik etti.

Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım!

"Bana mı?" sürprizi

Konserin finalinde Edis "Hazır mısınız Türkiye'nin yeni tarzına?". Bu cümlenin ardından Edis pop-urban tarzındaki ilk teklisi "Bana Mı?"yı seslendirdi.

Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım!

2 kez bis yapan şarkıcı vedasını seyircisiyle pasta üfleyerek yaptı.  Mumları üflerken, aynı tarihe denk gelen kendi doğum günü ile anne babasının tanışma yıldönümlerini ve annesinin doğum gününü de kutladı. Daha önce kanser tedavisi gören annesine sağlık dilerken gözyaşlarına hakim olamayan genç şarkıcı daha sonra "Bu sadece ben ve ailemin değil, sizlere bizim de doğum günümüz, çünkü bugün aynı zaman Benim Ol'un çıkışının 5. senesi, yani kariyerimin de 5. yılı" diyerek izleyiciyi de duygulandırdı. Sarı saçlarına ithafen yaptığı "Taş gibiyim!" açıklamasıyla izleyici yeniden güldüren Edis, 21 Aralık'te askere gideceğini ve eski haline döneceğini de yine bu konser aracılığıyla duyurdu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Edis: Söz veriyorum dünyaya açılacağım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement