Engin Akyürek'in Seren Serengil İsyanı! - Son Dakika
Magazin

Engin Akyürek'in Seren Serengil İsyanı!

Instagram'da yakışıklı oyuncunun fotoğrafını paylaşan Serengil hayranlığı abarttı. Durumdan sıkılan Akyürek'in çevresine, "Bıktım, nereye gitsem karşıma çıkıyor." dediği öğrenildi.

22.09.2015 10:13  Güncelleme: 10:44

Oyuncu ve sunucu Seren Serengil'in Engin Akyürek hayranlığı, yakışıklı yıldızı bezdirdi. İddiaya göre Serengil, tanışabilme umuduyla Akyürek'in gittiği yerlere gidiyor.

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDI

Engin Akyürek, bu yıl 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri'nde 'en iyi erkek oyuncu' ödülünü aldı. Bu ödüle en çok sevinenlerden biri de Akyürek'e hayranlık duyan Seren Serengil oldu.

SAYFASINDA FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYOR

Oyuncunun fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Serengil, o karenin altına "Neyse kızlar, gururumuz Engin Akyürek ödül aldı. Kendisini tebrik ediyoruz ve çok seviyoruz." yazdı ve mesajının sonuna da kalp işareti koydu.

"NEREYE GİTSEM KARŞIMA ÇIKIYOR"

Seren Serengil'in paylaşımı, magazin kulislerini de hareketlendirdi. Konuşulanlara göre Serengil, bir süredir Engin Akyürek'le tanışmanın yollarını arıyor, onun gittiği yerlere gidiyor. Hatta tatil tercihlerini de Akyürek'e göre belirliyor. Serengil, son olarak Akyürek'in Kaş'ta dalış yapmayı çok sevdiğini ve yaz tatilini orada geçirdiğini öğrenince soluğu beldede aldı. Ancak bu durum Akyürek'i rahatsız etti. Oyuncunun yakın çevresine Serengil için "Nereye gitsem karşıma çıkıyor." diye dert yandığı öğrenildi.

Engin Akyürek\'in Seren Serengil İsyanı!

Son Dakika Magazin Engin Akyürek'in Seren Serengil İsyanı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Nutty: kadin sevmiş belki sizde hemen fesatlik yapiyorsunuz 14 20 Yanıtla
  • AGRI... FILIZ: Kadinin atesi basina vurmus saga sola kosuyor ya geri zekali adam seni ne yapsin boyali kuklalar gibi.... 20 2 Yanıtla
    Yakışıklımühendis: Sen nasılsın filiz 5 2
  • aksarayli: taş gibi hatun daha ne ister insan keşke hatun bana yazsa yok demem yani 6 12 Yanıtla
  • Süleyman evran: Kaça kaça nereye kadar be engin isteğini ver seren hanımın o da rahatlasın sen de 8 4 Yanıtla
  • serhan: Ablalık yapası var belki.Niye kötüye yoruyorsunuz. 7 4 Yanıtla
  • midnight: engin başka bir çürük bulamadın mı ssna yakışmaz 7 3 Yanıtla

Advertisement