Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yaptığı yorumla adeta çıldırdı - Son Dakika
Magazin

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yaptığı yorumla adeta çıldırdı

Sosyal medyada oldukça aktif olan Pınar Altuğ, eşiyle her paylaşım yaptığında kötü eleştirilerin hedefi oluyor. Altuğ, bir takipçisinin "Eşek kadar kadın, çocuk yaşta adamla evlendi" yorumunu görünce adeta çileden çıktı.

30.12.2021 09:29  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranların uzun soluklu dizileri arasında olan Çocuklar Duymasın'da "Meltem" karakteriyle üz kazanan Pınar Altuğ, kendisinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan'la 14 yıl önce nikah masasına oturmuştu.

GELEN YORUM HERKESİ KIZDIRDI

Evlendiği günden bu yana, eşiyle arasındaki yaş farkı sürekli gündeme gelen Pınar Altuğ, yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada olumsuz eleştirilere maruz kalıyor. Son olarak eşi ve kızıyla duygusal bir paylaşım yapan Altuğ'a gelen yorum başta ünlü oyuncuyu olmak üzere, birçok kişiyi de kızdırdı.

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu görünce çıldırdı

"OĞLUNUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Bir takipçisi Altuğ'un fotoğrafının altına "Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes" yorumunu yaptı. Yorumu gören Altuğ ise "Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!" sözleriyle takipçisine cevap verdi.

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yorumunu görünce çıldırdı

TAKİPÇİLERİ DESTEK VERDİ

Birçok takipçi Pınar Altuğ'a destek verirken "Artık kadını rahat bırakın" tarzında yorumlar yaptı.

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yaptığı yorumla adeta çıldırdı

Son Dakika Magazin Eşiyle fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, takipçisinin yaptığı yorumla adeta çıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • divane divane: Onun için birakin insanlari artik yaş farkiyla yargilamayi . Önemli olan insanin karakteridir .Anlaşabilmek önemlidir . Bir cok insan var kendilerinden yaşca küçük kisilerle evlenip mutlu olan. Bugüne kadar yaşitiyla evlenip uzun süren bir evlilik ben görmedim. Artik en ufak bir seyde 6 aylik evlilik bile bitiyor . Allah herkesin gönlüne göre versin ama önce merhamet ve iman versin 0 0 Yanıtla
  • divane divane: Destek vermek amacıyla yazmiyorum , ama eger kafa yapisi denkse fikir uyuşumu varsa neden olmasin ? Ayrica merhamet ve sadakat güven varsa zaten o zaman yaş farki hic sorun olmuyor çiftler arasinda. Ayrica kimi ne ilgilendirirki ? Insan yaşitiyla evleniyor onuda görüyoruz sadakat yok , güven yok bir coklari en ufak birseyde bile kosa koşa boşanmaya gidiyorlar. Bir arkadasim ikinci evliligini kendisinden yaşca küçük biriyle yapti 7 yildir evliler bir kere olsun birbirlerini kirmadilar 0 0 Yanıtla

Advertisement