Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi ortaya çıktı! - Son Dakika
Magazin

Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi ortaya çıktı!

Esra Dermancıoğlu\'nun eski eşi ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, kızı ve eski eşiyle birlikte fotoğrafını paylaştı. İşte Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi ve gözlerden uzak büyüttüğü kızı...

19.08.2021 12:14  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatmagül'ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Bir Zamanlar Çukurova gibi sevilen dizilerden tanıdığımız Esra Dermancıoğlu, sosyal medya hesabından sürpriz bir fotoğraf paylaştı.

52 yaşındaki oyuncu, kızı ve eski eşiyle birlikte ilk kez fotoğraf paylaştı.

Oyuncunun, herkesin merak ettiği ama şimdiye kadar adını bile açıklamadığı eski eşi ve kızı Refia Dermancıoğlu ile olan fotoğrafı büyük ilgi çekti. Esra Dermancıoğlu fotoğrafın altına, "Çok hoşça kal Refoşumuz : ) Memo arada bir gel sana makarna yapayım" notunu düştü.

Geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan'ın programına katılan Esra Dermancıoğlu, aldatıldığını itiraf etmişti.

ALDATILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Eski eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu, "Biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz. 'Sen beni aldatıyor musun?' dedim. 'Evet' dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam ama yani sıkılmış..." diye konuşmuştu.

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR?

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailesinin tek çocuğudur ve cümbüşü cat eden Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur. Üniversite eğitimini İsviçre'de Franklin College'de Sanat Tarihi üzerine yapmıştır.

Şahika Tekand'ın Stüdyo Oyuncuları'nda, yurt dışında katıldığı workshopların ardından Laçin Ceylan'dan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra Derya Alabora'nın konservatuvardaki derslerine katıldı. Esra Dermancıoğlu kameralar karşısına ilk kez 2009 yılında yayınlanan Avrupa Yakası'nda konuk oyuncu olarak geçti. Ardından Demet Akbağ'ın Sen Harikasın dizisinde konuk oyunculuk yaptı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Serçe Sarayı, Sil Baştan, Bir Zamanlar Çukurova, Doksanlar ve Galip Derviş gibi dizilerde rol almıştır.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Esra Dermancıoğlu'nun eski eşi ortaya çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement