Esra Eron: Murat Beni Hep Aldattı - Son Dakika
Magazin

Esra Eron: Murat Beni Hep Aldattı

Esra Eron: Murat Beni Hep Aldattı

5 yıllık eşi Murat Aşık'la boşanan eski manken Esra Eron, evliliği boyunca yaşadığı her şeyi anlattı.

08.12.2013 11:02  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski manken Esra Eron, 5 yıl önce evlendiği iş adamı Murat Aşık ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışdı. Biten evliliği hakkında ilk kez konuşan eski manken, boşanma aşamasına nasıl geldiklerini anlattı.

BAŞKA BİR KADIN İLE EL ELE GÖRDÜM

Boşanma davasının olduğu günün sabahı gazeteyi açıp Murat'ı başka bir kadınla el ele görünce şoke oldum. Onurum kırıldı. O an yaşadığım hisleri, hiçbir tazminat karşılayamaz. Ancak bu benim ilk aldatılmam değildi.

HAYATINDA HEP BİRİ OLDU

Kızım Alya küçükken de aldatıldım. Murat'ın hayatında birçok kadın oldu. Ancak ben bu duruma, kızımın hatırı için hep katlandım. Sustum çünkü Murat iyi bir babaydı ve ona kızım için hep yeniden şans verdim...

KIZIMA DURUMU O AÇIKLAR

Dayanacak gücüm kalmayınca ayrılık kararı aldım. Bir seçim yapmak zorundaydım. Ya susacaktım ya da kendi mutluluğumu düşünecektim... Kızıma, bu ihanet haberlerini açıklamak, ileride artık babasının görevi...

DUYGULARIMI KÖRELTTİ!

Murat'a çocuğumun babası olarak saygım var ama içimde ne bir sevgi ne de aşk kırıntısı kaldı. Hepsi köreldi. Eşimin ailesine de kırgınım. Ancak benden büyük oldukları için susmayı seçiyorum.

YENİDEN EKRANA DÖNECEĞİM

Murat, kızımın okul masrafları ile evimizin kirasını ve faturaları ödeyecek. Ben de yeniden ekranlara dönme kararı aldım. Kendi işimi yapıp kendi paramı kazanacağım.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Esra Eron: Murat Beni Hep Aldattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement