Fareyi Öldürmek' Filminin Çekimlerinin Afyonkarahisar Etabı Başladı - Son Dakika
Magazin

Fareyi Öldürmek' Filminin Çekimlerinin Afyonkarahisar Etabı Başladı

Fareyi Öldürmek\' Filminin Çekimlerinin Afyonkarahisar Etabı Başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, Aydın Sayman’ın yönettiği ‘Fareyi Öldürme’ isimli filmin Afyonkarahisar etabının çekimlerine başlandığı kaydedildi.

04.07.2014 18:10

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen, Aydın Sayman'ın yönettiği 'Fareyi Öldürme' isimli filmin Afyonkarahisar etabının çekimlerine başlandığı kaydedildi.

Afyonkarahisar'da termal bir otelde çekimlerine başlanan filmin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 400 bin TL'lik geri ödemeli destek gördüğü aktarılırken, filmde Suavi Eren, Vedat Erincin, Füsun Demirel, Şebnem Bozoklu, Ahmet Mümtaz Taylan, Menderes Samancılar gibi bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı aktarıldı. Yazar İrfan Yalçın'ın aynı isimdeki kitabından uyarlanan filmin hikayesinin ise 'çocukluğundan beri çektiği her türlü acıya ve haksızlığa karşın 'iyi' kalmaya direnen bir insanın dramının anlatıldığı belirtildi. Ekim ayındaki Antalya ve İstanbul Film Festivallerine yetiştirilmesi planlanan filmin Afyonkarahisar'daki çekimlerine ise Suavi Eren, Vedat Erincin ile başladığı belirtildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Fareyi Öldürmek' Filminin Çekimlerinin Afyonkarahisar Etabı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement