Game of Thromes'un Dublörleri Birbirlerine Aşık Oldu - Son Dakika
Magazin

Game of Thromes'un Dublörleri Birbirlerine Aşık Oldu

Sevilen dizi 'Game of Thrones'un setinde tanışan Rosie Mac ve Ignacio Blanco, rol icabı başladıkları romantik ilişkilerini gerçek hayata da taşıdı.

11.08.2015 17:15  Güncelleme: 17:17

Dizide Daenerys Targaryen ve Daario Naharis karakterlerinin dublörlüklerini yapan Rosie Mac ve Ignacio Blanco, özellikle son sezonlarda senaryo gereği iyice yakınlaşmıştı.

İKİ YIL ÖNCE TANIŞTILAR

Sosyal medyada büyük ilgi çeken ikilinin aşkı İngiliz medyasının da ilgisini çekti. Setteyken yakınlaştıklarını belirten Blanco, bu sayede senaryodaki aşkın gerçek olduğunu belirtti. 5'inci sezon finali geçtiğimiz aylarda sona eren Game of Throes'ta Daenerys Targaryen'ın dublörlüğünü yapan 18 yaşındaki Rosie Mac, diziye sonradan dahil olan Ignacio Blanco ile iki yıl önce çekimler sırasında tanışmıştı.

ŞARKICILIK VE DANSÇILIK DA YAPIYOR

6'ncı sezonu Nisan 2016'da beyaz ekrana dönecek olan Game of Thrones, 8'inci sezonuyla beraber final yaparak 2018'de ekranlara veda edecek. Rosie Mac amatör olarak şarkıcılık ve dansçılık da yapıyor. Şarkı söylediği videolarını Instagram hesabından paylaşıyor. Mac'in Instagram'da 97 binden fazla takipçisi bulunuyor. İşte Rosie Mac'in Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflardan bazıları...



Game of Thromes\'un Dublörleri Birbirlerine Aşık Oldu

Son Dakika Magazin Game of Thromes'un Dublörleri Birbirlerine Aşık Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Adem.kaya: Iyi bok yemisler 8 8 Yanıtla
  • Tarafsiz: Evlenmek isteyen varsa ben hazirim ama kiz bu kiz gibi tatli ve guzelse evlenirim cunku bende yakisikliyim evlenmek isteyen yorum yapsin 2 8 Yanıtla
  • aylin: Bende istiyorum. 2 3 Yanıtla
  • Berna: Kız guzel ama cocugu begenmedım;( 0 3 Yanıtla
  • iskender yacan: 6.sezon ne başlıyor 2 0 Yanıtla
  • Tuba5334: Kiz tatli guzel cok masallah... Usakkk bettt betttttt 2 0 Yanıtla
  • Vh: Fgh 0 0 Yanıtla

Advertisement