Gelin adayı Hanife Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı - Son Dakika
Magazin

Gelin adayı Hanife Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı

Sevgilisi Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturan fenomen gelin Hanife Gürdal, paylaştığı nikah fotoğrafında göğüs dekoltesiyle eleştirilerin hedefi olmaktan kurtulamadı.

29.12.2019 10:29  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllar önce yayınlanan evlilik programlarına katılarak kısa sürede fenomen haline gelen ve sonrasında başörtüsünü çıkardığı için günlerce konuşulan Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Sosyal medya hesabından nikahına ait fotoğrafları paylaşan Gürdal'ın göğüs dekoltesi bir paylaşımından dolayı tekrar gündeme geldi.

DEKOLTELİ PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKTİ

Eşi Kemal Ayvaz'la çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi dikkat çekti. Nikah kıyafetinden dolayı sürekli eleştirilen Gürdal'ın dekoltesini ön plana çıkardığı fotoğraf takipçilerinin tepkisini çekti.

Gelin adayı Hanife Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı

"NASIL BU KADAR AÇILABİLDİN?"

Gürdal'ın "Dünyada çok erkek var, kimileri de çok yakışıklı ama ben, her bir hattı, hatta her bir tavrı bana hayatımın en büyük ve en tatlı anılarını hatırlatan bir yüzü bir daha nerede bulabilirim? " Karl Marx'ın eşine yazdığı mektuptan alıntı" notuyla paylaştığı romantik fotoğrafın altına, takipçileri "Bu kadar nasıl açabiliyorsun?" gibi yorumlar yaptı.

Gelin adayı Hanife Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı

APAR TOPAR EVLENDİ

Sosyal medya hesabından takipçileriyle her anını paylaşan Hanife Gürdal, evleneceğini takipçilerinden gizledi. Dün kuaförde paylaşım yaparak evleneceğini duyuran Gürdal, bir süredir aşk yaşadığı fotoğrafçısı Kemal Ayvaz sadece ailelerin katıldığı nikah töreniyle evlendi.

Gelin adayı Hanife Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı
Gelin adayı Hanife Gürdal\'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı

Son Dakika Magazin Gelin adayı Hanife Gürdal'ın derin göğüs dekoltesi takipçilerini çıldırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Sjjs: Memlekette başka haber mi kalmadı. Kim bu bilim insanımı sanatçı mı müzisyen mi 87 1 Yanıtla
  • 123: Bu kızdan nefret eden hatta iğrenen ben olamam heralde 4.5 yıl evlendirme programlarında sözde teseddürlü mutaasıp bir hanım diye fink atıp gariban insanların duygularıyla oynayıp dalga geçen bir insana nasıl bukadar prim verilir neden haber yapılır boşuna dememişler öyle bir zaman gelecekki 3 krş etmezler degerli olacak 83 1 Yanıtla
  • Karabüklü : Çok iticisin Bütün elektriklerim kesildi 72 0 Yanıtla
  • İzmit li : Bu kadın kafayı yemiş sonun pek de hayra alem gözükmüyor 61 2 Yanıtla
  • Ya olduğun gibi görün : Ya da göründüğün gibi ol 43 0 Yanıtla
  • A: Cehennem sebepsiz değil 22 2 Yanıtla
  • Vatandaş: Baş örtüsünü şov için takan şov için göğsünüde açar, hırsızlığı Bismillah diyerek yapanlar gibi çıkarları için mukaddes olan herşeyi kullanırlar. 20 3 Yanıtla Aynwn: Bazıları da dini kullanmıyorum diyerek örtü yapar imansiligina zaten kullanmıyor hicbiryerde hazır kullanmiyorken bununda kullanayım menfaat sağlarım kendime diyorlar. kullanmayanmi var 2 1
  • Yazıkkkkkk: Yakışıyor diye başörtü takanlar modanın değiştiğini düşününce sonuç bu . Çok sürmez not alın en fazla 1 yıl . 18 3 Yanıtla Uyanık ol: Bu kız zaten kapalı değildi!!! Program istediği için kapandı. Hem reklam hemde İzleyici kitlesi için. Ne yazıkki bunu kapalı olup başını açtığını zannedenler var gerçekten onlara yazık!!! 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement