Gerçek Beşiktaş Taraftarları Bu Filmi İzlemeli - Son Dakika
Magazin

Gerçek Beşiktaş Taraftarları Bu Filmi İzlemeli

Gerçek Beşiktaş Taraftarları Bu Filmi İzlemeli

Annesinin yokluğunu Beşiktaş'la dolduran bir çocuğu anlatan 'Benimle Oynar mısın?' filminin tanıtım videosu yayınlandı.

29.08.2013 09:03  Güncelleme: 09:24

Beşiktaş taraftarı olmayı ve Çarşı ruhunu anlatan, Beşiktaşlılar'ın merakla beklediği 'Benimle Oynar mısın?' filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ve eski teknik direktör Samet Aybaba'nın da ziyaret ettiği setten son kareler gün yüzüne çıktı. Aydın Bulut'un yönettiği, Eyşan Özhim, Ertan Saban, Uğur Polat ve Rüzgar Boyle'nin rol aldığı filmin iki dakikalık tanıtım videosu da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sosyal medyada büyük ilgi gören video, bir haftada 100 binden fazla kişi tarafından izlendi. Videoyu sosyal medyada seyreden her Beşiktaşlı, filme gideceğine dair yeminler etti, "Bu filmi izlemeyen gerçek taraftar olamaz" diye yorumlar yaptı.

SAÇINI KISA KESTİRDİ

Filmde, annesinden uzak kaldığı için yalnızlığını Beşiktaş'la dolduran 'Rüya'yı canlandıran küçük oyuncu Rüzgar Boyle'nin performansı dikkat çekiyor. 2005 doğumlu küçük kız oyuncu, erkek gibi görünmesi istendiği için saçlarını kısacık kestirdi. Filmde rolü gereği erkeklerle maç yapan Rüzgar Boyle; İngilizce konuşabiliyor, tenis oynuyor ve gitar çalıyor. 27 Eylül'de gösterime girecek olan filmde; Ayşenil Şamlıoğlu, Altan Erkekli, Ahmet Saraçoğlu, Ali İl, Selim Erdoğan, Altan Gördüm, Itır Esen, Pascal Nouma ve Feridun Düzağaç da küçük roller üstleniyor.

ÖZHİM YETİMHANE SAHNELERİNDE ZORLANDI

Yapımcılığını Kedi Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Eyşan Özhim ve Aydın Bulut'un yazdığı yapım; İnönü Stadyumu'nda çekilen son film olma özelliğini taşıyor. 'Benimle Oynar mısın?'ın hem senaristi, hem başrol oyuncusu olan Eyşan Özhim; filmde haksız yere cezaevine düşen, kızını da yetimhaneye bırakmak zorunda kalan 'Sibel'i canlandırıyor. Filmde gelinlikli sahneleri ile dikkat çeken oyuncunun, yetimhane sahnelerinde duygulandığı ve zorlandığı gözden kaçmıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Gerçek Beşiktaş Taraftarları Bu Filmi İzlemeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement