"Giden Giti, Hep Müzik Kaldı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Giden Giti, Hep Müzik Kaldı"

"Giden Giti, Hep Müzik Kaldı"
12.10.2012 06:03

Dijital platformda yayın yapan Unspoken Mag'in 'Aşk' teması üzerine kurulan Ekim sayısının kapak konuğu, şarkıcı Göksel oldu.

Dijital platformda yayın yapan Unspoken Mag'in 'Aşk' teması üzerine kurulan Ekim sayısının kapak konuğu, şarkıcı Göksel oldu. Ünlü şarkıcı dergiye verdiği röportajda, tutkulu bir kadın olduğunu söyledi. Göksel, son yıllarda yaşadığı değişimi ise tüm kalıplardan sıyrılıp daha özgür yaşamasına bağladı.

RİSKLİ BİR KARARDI

Hayattaki kırılma noktasını "Okulu bırakıp şarkı söylemeye başlamam, yaptığım en cesur hareketti" şeklinde açıklayan Göksel, bunun her şeyi bir anda karşısına alabilecek kadar riskli bir karar olduğunu söyledi. Meslek hayatı boyunca aşkı ve kariyeri arasında kaldığını belirten güzel şarkıcı, "Giden gitti, hep müzik kazandı" demeyi de ihmal etmedi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Giden Giti, Hep Müzik Kaldı' - Son Dakika


Advertisement