Gizli Aşk Yaşayan Prens Harry ile Middleton, Banyoda Basılmış - Son Dakika
Magazin

Gizli Aşk Yaşayan Prens Harry ile Middleton, Banyoda Basılmış

İngiltere'nin çapkın Prensi Harry ile Düşes Kate Middleton'ın kardeşi Pippa'nın gizlice aşk yaşadığı ileri sürüldü

10.12.2015 14:13  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ok! dergisinin iddiasına göre Prens William'ın 31 yaşındaki kardeşi Prens Harry ile Kate Middleton'ın 32 yaşındaki kardeşi Pippa Middleton, üç aydır gözlerden uzak bir ilişki sürdürüyor.

Dergi haberinde; birlikte objektiflere takıldıkları ilk andan itibaren tüm dünyanın birbirine yakıştırdığı Pippa Middleton ile Prens Harry hakkında özel detaylara da yer verdi.

BANYODA BASILDILAR

İkili arasındaki "çekimin" çok yüksek olduğunu ileri süren dergiye göre Pippa Middleton ile Prens Harry, kardeşlerinin evlendiği gün banyoda yakalandılar. Hem de öpüşürken ve hem de Kate Middleton tarafından.

ROMANTİK İLK BULUŞMA

İleri sürülenler bunlarla da sınırlı değil. OK! dergisi haberinde Pippa Middleton ile Prens Harry'nin ilk buluşmasına dair ayrıntılara da yer verdi. Bu iddialara göre Prens Harry ilk buluşmada Pippa Middleton için makarna pişirdi ve Adele, Ellie Goulding ve Bruno Mars'ın şarkılarını çaldı.

MİDDLETON TEPKİLERDEN KORKTU

OK!'in ileri sürdüğüne göre Prens Harry, aylar boyunca Pippa Middleton'a yaklaşmaya çalıştı. Ancak genç kadın başta ablası Kate olmak üzere çevresinden gelecek tepkilerden korktuğu için Prens'ten uzak durdu. O süreçte Pippa Middleton, 37 yaşındaki Niko Jackson ile flört etti. Ancak çift, bir süre önce yollarını ayırdı.

BİRBİRLERİNE DAHA FAZLA KARŞI KOYAMADILAR

Bu arada Prens Harry de Cressida Bonas ile evliliğe gideceği konuşulan bir ilişki yaşadı. Ancak onlar da ilişkilerini bitirdi. Derginin sayfalarında yer verdiği habere göre Pippa Middleton ile Prens Harry, aralarındaki çekime daha fazla karşı koyamayıp birlikte olmaya başladılar.

GÜLÜNÇ İDDİALAR

OK! dergisi, Prens William'ın kardeşinin evine girip onu Pippa Middleton ile bastığını da ileri sürdü. Prens Harry'nin sözcüsü konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak İngiliz magazin basınının bir kısmı OK! dergisinin bu iddialarını "gülünç" ve "asılsız" olarak nitelendirdi.

Gizli Aşk Yaşayan Prens Harry ile Middleton, Banyoda Basılmış

Son Dakika Magazin Gizli Aşk Yaşayan Prens Harry ile Middleton, Banyoda Basılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • BİZ SEBZELERLE,MEYVELERLEveMALLARLA UĞRAŞIRKEN: Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geldik(bence).Camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak)dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman atom(bilim,teknoloji) çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.Vatanımız uçuruma sürükleniyor.Elimizden AD,ED,MveKD bölgeleri gidebilir.İslam,a ,,Terörist Damgası,,vurulup,müslümanlara bütün kapılar kapanabilir.Rota öyle gõsteriyor.İşid ve uçak krizi bahane. 5 2 Yanıtla
  • BİZ SEBZELERLE,MEYVELERLEveMALLARLA UĞRAŞIRKEN: Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geldik(bence).Camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak)dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman atom(bilim,teknoloji) çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.Vatanımız uçuruma sürükleniyor.Elimizden AD,ED,MveKD bölgeleri gidebilir.İslam,a ,,Terörist Damgası,,vurulup,müslümanlara bütün kapılar kapanabilir.Rota öyle gõsteriyor.İşid ve uçak krizi bahane. 0 6 Yanıtla Des-Turrrr: Sen Her Yerde Yorum Yazıyorsun, Gerizekalının Tekisin... 9 0 me: Korkma.din dusmanligi yapma.kapilar kapanmaz.bas ortusuyle sizin gibiler ugrasti 80 sene.sen bugun gel gör izmir kordonboyunda ramazanda raki bira icenleri.ciplak gezmekte serbest carsafli gezmekte.senin istedigin gibi ulke osrail ve rusya istersen buyur git istersen kal bizimle savunalim vatanimizi.ben kalmani isterim.iran bile korkmuyor cesur ol.kimse bu korku tellalliklarina kanmaz artik ulkemde.gitme kal. 0 0
  • Negzl karın var: Mal bu zenginler 4 0 Yanıtla
  • Bezgin: Ben gibi marabaylan mı yakalanacakti ala ala 4 0 Yanıtla
  • TÜRKİYEM 28: bunuda haber diye geçiyosunuz ayıp be bana ne falancının filancının ne yaptığı 4 0 Yanıtla
  • ED FB : Banyoda basıldılar da n demek 1 0 Yanıtla
  • müslüman türk..: Ohh ohhhh maşallah 1 0 Yanıtla
  • polise laf eden: iki kez düşünsün. Sen söylemeden ben söyleyeyim. beğenmiyorsan istifa et. bu polislerin en çok duyduğu söz 1 0 Yanıtla

Advertisement