Gülben Ergen Adel'le Yarışıyor - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen Adel'le Yarışıyor

Gülben Ergen Adel\'le Yarışıyor

Yeni albümünü 7 gün önce çıkan Gülben Ergen, iTunes'ta en çok indirilen şarkılar listesinde Justin Bieber'ı geride bıraktı. Ergen zirve yarışında ise Adele'i zorluyor.

28.10.2015 15:24  Güncelleme: 16:00

"Kalbimi Koydum" adlı yeni albümünü 7 gün önce piyasaya süren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, hem iTunes'un en çok indirilen şarkılar listesinde hem de en çok satılan albümler arasında zirveye oturdu.

EN ÇOK İNDİRİLENLER LİSTESİNDE İLK SIRADA

Gülben Ergen, 5 yıl aradan sonra çıkardığı "Kalbimi Koydum" adlı albümüyle zirveye oturdu. Albüm piyasaya sürülüşünün 7'nci gününde hem iTunes'ta hem de ttnet'te en çok indirilen şarkılar listesinde ilk sıraya yerleşti. En çok satan albümler listesindeyse 7 günde yaklaşık 40 binlik satışla yine birinci sıraya oturdu.

ADELE'YLE YARIŞIYOR

Ergen, iTunes'ta en çok indirilen şarkılar listesinde dünyaca ünlü starlarla yarışıyor. Listelerde Justin Bieber'ı geride bırakan Ergen kendisiyle aynı zamanda albüm çıkaran Adele'iyse zirve yarışında zorluyor.


Son Dakika Magazin Gülben Ergen Adel'le Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 06: Adel dunya starı Gülben Ergen Turkiye de görgüsüz ünlü. 27 3 Yanıtla
  • misafir: ayyy güleyim bari bu gülbenin hicbir sarkisini dinlemek bile istemiyorum hele hele klipleri beni öldürüyor güldürmekten hic gülbenin mimiklerine baktinizmi aynaya cok bakmis hahaha 0 0 Yanıtla

Advertisement