"Gün Akşam Oldu"nun Çekimleri Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Magazin

"Gün Akşam Oldu"nun Çekimleri Hızla Devam Ediyor

"Gün Akşam Oldu"nun Çekimleri Hızla Devam Ediyor

Show TV'nin 6 Ekim'de ekranlara gelecek yeni dizisi "Gün Akşam Oldu"nun çekimleri son hız devam ediyor!

26.09.2011 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk iki bölümü tek seferde çekilen dizinin ekibi, setin ilk günlerinden itibaren yoğun tempoya rağmen uyum içinde çalışarak, yayın gününü sabırsızlıkla bekliyor.

Çekimleri 23 Ağustos'ta Ayvalık'ta başlayan "Gün Akşam Oldu"; 22 Eylül'den itibaren ağırlıklı olarak Beyoğlu, Çukurcuma ve Cihangir'de çekilecek. Başrollerinde usta oyuncu Halil Ergün ve 22 yıldır setlere uzak olan Filiz Akın'ın yer aldığı dizinin ilk iki bölümü tek seferde çekildi. Çekimlerde yoğunlaşan tempoya rağmen uyum içinde çalışan ekip, Halil Ergün'ün sette herkesi güldürerek, seti daha keyifli hale getirdiğini ve Filiz Akın'ın eşi Sönmez Köksal'ın ise Akın'ı bir an bile yalnız bırakmadığını dile getiriyor.

Dizi ekibi çalışmaya başladığında tüm oyuncularla 2 günlük bir özel bir atölye çalışması yapan yönetmen Andaç Haznedaroğlu ise setteki çalışmalardan memnun.

Henüz ekranlara gelmeden, bu sezonun gözde dizileri arasındaki yerini alan "Gün Akşam Oldu", güçlü kadrosu kadar güçlü senaryosuyla da izleyici ekrana bağlayamaya hazırlanıyor. Ayvalık eşrafından, Eşref Bey (Halil Ergün) hala âşık olduğu dünyalar güzeli karısı Serap Hanım (Filiz Akın) ile mütevazı bir hayat sürmektedir. Hayatta en büyük gururları olan beş çocuklarını en iyi şekilde yetiştirdiklerini düşünmektedirler. Yıllar sonra bütün aile bayram tatilinde bir araya gelmenin heyecanını yaşar. Ancak O bayram eski günlerdeki gibi aynı sofra etrafında toplandıklarında, hiç beklenmedik bir anda yaşanan bir olay aileyi altüst eder, o günden sonra hiçbir şey aynı olmaz.

Show TV ekranlarına Gold Film imzasıyla gelecek dizinin yapımcılığı Faruk Turgut'a, yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu'na ait. Senaryosunu ise Nuran Evren Şit ve Elif Usman'ın kaleme aldığı dizi, 6 Ekim 2011 tarihinde Show TV'de başlıyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Gün Akşam Oldu'nun Çekimleri Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement