Hadise ve Murat Boz, New York'ta sahne aldı! Performansları alkış topladı - Son Dakika
Magazin

Hadise ve Murat Boz, New York'ta sahne aldı! Performansları alkış topladı

Hadise ve Murat Boz, Cumhuriyet'in 100. Yılına özel New York'ta birlikte sahne aldı. İkilinin düet yaptığı anlar büyük alkış topladı.

07.01.2024 14:15  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hadise ve Murat Boz, Cumhuriyet'in 100. Yılına özel New York'ta sahne aldı. Sahneye birlikte çıkan ikilinin düet yaptığı anlar salondan büyük alkış aldı.

AKSAKLIKLAR NEDENİYLE KONSER ERTELENMİŞTİ

Cumhuriyetin ilanının 100. yılı şerefine İstiklal Marşı ile açılacak konserin geçtiğimiz aylarda yapılması planlandı fakat teknik aksaklıklar nedeniyle konser bu aya ertelenmişti. Murat Boz, geçen ay New York'ta vereceği konserden bahsederek, "Hadise'mle birlikte New York'ta bir konserimiz olacak. Umarım vize konuları düzgün bir şekilde sonuçlanır ve harika bir konser veririz. Şu an için hazırlıklar devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

6 YILIN ARDINDAN AYNI SAHNEDELER

Beklenen gün geldi çattı. Hadise ve Murat Boz 6 yılın ardından beraber sahne alıp düet yaptı. Hadise ve Murat Boz, performanslarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İkilinin "Nerdesin Aşkım" şarkısıyla düeti ise seyirciden büyük alkış aldı.

Hadise ve Murat Boz, New York\'ta sahne aldı! Performansları alkış topladı

Son Dakika Magazin Hadise ve Murat Boz, New York'ta sahne aldı! Performansları alkış topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kalemdar: Gazzede beklenen Türk newyork ta soytarı olarak göründü. Çok utandım 107 46 Yanıtla
  • Kalemdar: İslam ve muslumanlar hiç bu kadar zelil olmamıştı. Rabbim yiğitlerinden bir yiğit ile İslami ve Müslümanları azîz eylesin. 81 31 Yanıtla
  • Kalemdar: İslam ve muslumanlar hiç bukadar zelil olmamıştı hiç bi kadar utanmamiştim. Allahim yigit erlerinden bir yiğit çıkar ve o yiğit ve erletle İslami ve Müslümanları ve Gazzeyi aziz eyle. 1 0 Yanıtla

Advertisement