Halkalı Sahnesinde Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Magazin

Halkalı Sahnesinde Kahkaha Tufanı

Halkalı Sahnesinde Kahkaha Tufanı

Cengiz Küçükayvaz'ın Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilediği "Paran mı Var Derdin Var" isimli komedi oyunu Küçükçekmecelileri kahkahaya boğdu.

04.04.2013 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cengiz Küçükayvaz'ın Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilediği "Paran mı Var Derdin Var" isimli komedi oyunu Küçükçekmecelileri kahkahaya boğdu.

Cengiz Küçükayvaz'ın yazıp yönettiği 'Paran mı Var Derdin Var' isimli komedi oyunu Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde perde açtı. Geniş bir oyuncu kadrosuyla sanatseverlerin karşısına çıkan Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu, sitkom tadındaki komedi oyunuyla herkesi kahkahaya boğdu. Küçükçekmeceli tiyatro severlerin sık sık alkışlarla ve kahkahalarla böldüğü oyunda başrolü üstlenen yılların tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvaz ise performansıyla herkesin beğenisini kazandı.

AZİZ YENİAY'A VE KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptığı kültür sanat çalışmalarından ve kurduğu tiyatro salonlarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür eden Cengiz Küçükayvaz, "Ben hiçbir oyuna seyirciyi güldürmek amacıyla çıkmıyorum, kendileri gülüyorlar. Bu çok eğlenceli ve keyif duyabilecekleri bir oyun. Bu oyunlar ve tiyatro salonları Küçükçekmece halkı için büyük bir şans bence. Bütün bir yıl kültür sanatla iç içe yaşıyorlar" dedi.

"OYUNCULUKLA İLGİLİ HER TÜRLÜ DERSİ VERİYORUZ"

Ayrıca bu yılın kültür sanat sezonu başında kapılarını 7'den 77'ye tüm oyuncu adaylarına açan Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu Oyunculuk Atölyesi'nden de bahseden usta isim, atölyelerinde temel oyunculuk kavramları ile ilgili her türlü dersi verdiklerini ve atölyede 8 aylık yoğun bir eğitim sonucunda başarılı olan adayların ancak sertifika almaya hak kazandıklarını söyledi.

PARAN MI VAR DERDİN VAR

Züleyha Karyağdı, Tarık Karyağdı, Emek Uçarman, Fulya Albayrak, Cevher Hikmet Güzey, Uğur İzgi, Ömer İvedi ve Başar Uğur'un Cengiz Küçükayvaz'a eşlik ettiği oyunun konusu ise şöyle: "İstanbul'da basit bir memur olan Niyazi Bey'in akıl almaz hikayesi basit ve değersiz evrak çantasının Rus mafyası'nın içi para dolu çantasıyla karışması ile başlar. Tam da milli maç günü… İşin içine bir de Niyazi'nin ailesi, meraklı komşuları, sahte bir polis ve şaşkın bir taksici karışmaz mı? Bir de peşinde Rus mafyası…" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Halkalı Sahnesinde Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement