Hande Doğandemir ve Ahmet Kural'dan Fethiye Kaçamağı - Son Dakika
Magazin

Hande Doğandemir ve Ahmet Kural'dan Fethiye Kaçamağı

Hande Doğandemir ve Ahmet Kural\'dan Fethiye Kaçamağı

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bir süredir sık sık görüştüğü Ahmet Kural ve dostlarıyla beraber soluğu Fethiye'de aldı.

06.04.2015 20:13

Okan Yalabık'tan ayrıldıktan sonra adı bir diğer oyuncu Engin Öztürk'le anılan Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün aralarında Ahmet Kural'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla Fethiye'ye gitti.

BÜŞRA PEKİN'LE TATİLE ÇIKTI

Güzel oyuncu, aralarında Büşra Pekin ve müzisyen aşkı Ersay Üner'in de bulunuduğu bir ekiple Kabak Koyu'ndaki Shambala isimli tatil köyünde moral depoladı.

AŞK DEDİKODULARI ALEVLENDİ

Burada yoga ve detoks yapan ekibe önceki gün de Ahmet Kural eklendi. Bir süredir magazin kulislerinde Hande Doğandemir ile yakınlaştığı konuşulan sempatik oyuncunun, Fethiye'ye gitmesi de ikili arasında yeni bir aşkın olduğu dedikodularını alevlendirdi.

HAYRANLARI ÇOK MUTLU

Bu arada Facebook'ta "Hande Doğandemir ve Ahmet Kural" adına sayfalar açan ikilinin hayranları da iddia edilen yeni ilişkiyle ilgili çok mutlu olduklarını buradan dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hande Doğandemir ve Ahmet Kural'dan Fethiye Kaçamağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ARABACI: NE AŞKI ALLAH AŞKINA BU CAMİADA SADECE VE SADECE POMPA VAR. MİLLET POMPA YAPIYOR HAYRANLARI PEÇETE TUTUYOR. NE İŞ 35 2 Yanıtla
  • mrt.şhn.: karı kımseye yok demiyor 10 4 Yanıtla
  • sivridil: Alan razi veren razi 7 5 Yanıtla
  • 1: Bosver, dedikodu yapma 11 1 Yanıtla
  • sadece: bu kız çok ta tın yani 10 2 Yanıtla
  • 55: MTN:Halkımız hangi dizilerden, hangi filmlerden etkileniyorlar ve kimleri kendilerine örnek alıyorlar acaba? Neden böyle bir soru??. Bizim turk ebeveynler ( anne, baba) kendi öz çocuğuna , , anneciğim, babacığım, ablacığım, abiciğim, , gibi ifadeler kullaniyorlar. . . ben utancımdan yerin dibine giriyorum. . . VE bizim gencecik türk gençleri nin yarisindan çoğu sakal uzatiyor. . . cok korkunc ve bakimsiz görünüyorlar. . birde sert bakmalari yok mu ya, , , bir de lan, man gibi çok argo kelimeler kullaniyorlar. . kizlar da kullaniyor bu kelimeleri. . hasta mi bunlar? 8 1 Yanıtla
  • 1: Bosver 9 0 Yanıtla
  • devrim kara: Seviyeli birlikteliktir :))) ha ha ha 3 1 Yanıtla

Advertisement