Hande Soral ile İsmail Demirci'yi mesafeler ayırdı - Son Dakika
Magazin

Hande Soral ile İsmail Demirci'yi mesafeler ayırdı

Geçtiğimiz ay kadrosuna katıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi şehir dışında çalışmaya başlayan Hande Soral, mesafeler yüzünden eşi İsmail Demirci'den ayrı düştü. Güzel oyuncu, eşine özlemini sosyal medyada paylaştığı fotoğraf karesiyle özetledi.

18.02.2021 17:20  Güncelleme: 09:30

Kendisi gibi oyuncu eşi İsmail Demirci ile oynadıkları projeler yüzünden ayrı ayrı şehirlerde kalmak zorunda kalan Hande Soral, sosyal medya hesabından yaptığı tek cümlelik paylaşımla eşine özlemini dile getirdi.

"YOLLARIMIZ AYRI AMA KALPLERİMİZ BİR"

Geçtiğimiz ay rol almaya başladığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile Adana'da bulunan Soral, Instagram hesabından, eşi Demirci'nin havaalanında yer aldığı fotoğraf karesini, "Yollarımız ayrı ama kalplerimiz bir" notuyla paylaştı. Paylaşımı sonrası takipçilerinden büyük ilgi gören ünlü oyuncuya destek mesajları da geldi.

EŞİ DE ÇEKİMLER İÇİN BAŞKA BİR ŞEHİRDE

Magazin dünyasının sevilen isimlerinden Hande Soral'ın eşi İsmail Demirci de Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta rol alıyor. Kuzey karakterine hayat veren ünlü oyuncu, dizinin çekimleri için sık sık Ordu'da bulunuyor.

Hande Soral ile İsmail Demirci'yi mesafeler ayırdı
Hande Soral ile İsmail Demirci\'yi mesafeler ayırdı

Son Dakika Magazin Hande Soral ile İsmail Demirci'yi mesafeler ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • canan: bu kadını diziden çıkarın.hiç rol yapamıyor. 5 0 Yanıtla

Advertisement