Hatice Aslan Yeni Aşkıyla Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Hatice Aslan Yeni Aşkıyla Yakalandı

Hatice Aslan Yeni Aşkıyla Yakalandı

Kendisinden 19 yaş küçük Kenan Ece ile yollarını ayıran Hatice Aslan, bu kez yeni bir ilişkiye başladığı genç sevgilisiyle gecelerde yakalandı.

05.04.2014 12:06  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatice Aslan, 'genç sevgili kuralı'nı bozmadı. 52 yaşındaki Aslan, kendisinden 19 yaş küçük Kenan Ece ile ilişkisini bitirdikten sonra yine genç bir erkekle görüntülendi. Hatice Aslan ile adının 'Okan' olduğu öğrenilen genç adam, önceki akşam Etiler Şamdan'daydı. Mekana birlikte gelen sevgililer, saat 05.45'e kadar sarmaş dolaş eğlendi.

SEVGİLİSİNE ŞOFÖR MUAMELESİ YAPTI

Ünlü oyuncu ile sevgilisi, çıkışta kendilerini bekleyen araçlarına binecekleri sırada patlayan flaşlarla adeta şoke oldu. Aslan, panik halinde kendisini aracın arka koltuğuna attı. Okan isimli genç adam ise bu durum karşısında şaşkına uğrarken hemen direksiyon başına geçti. Bu sırada gazeteciler ikilinin fotoğraflarını çekmeyi sürdürürken güzel oyuncu yeni beraberliğiyle ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

AŞKLARI 15 GÜN ÖNCE BAŞLADI

Hatice Aslan ile sevgilisi, Ulus'ta gözden kayboldu. Aslan ile Okan isimli gencin; yaklaşık 15 gün önce ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve o günden beri de aşk yaşadığı öğrenildi.

Son Dakika Magazin Hatice Aslan Yeni Aşkıyla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mert donmbra: helal olsun SONDAKİKA.COM böyle büyük haberlere imza atıyor flaş flaş flaş yer yerinden oynar 13 0 Yanıtla
  • akat_42: kim bu kadın ya idoyu bıraktınız şimdide buna mı taktınız kaç lira para alıyorsun admin bu zavallıları buraya çıkartmak için 8 1 Yanıtla
  • Saner: Tutun kaçmasın.. 8 0 Yanıtla

Advertisement