Hayatıma biri girecekse o da benimle tekerleme söyleyecek - Son Dakika
Magazin

Hayatıma biri girecekse o da benimle tekerleme söyleyecek

Hayatıma biri girecekse o da benimle tekerleme söyleyecek

Karşısına geçtiğinizde deniz mavisi gözleriyle sizi adeta hipnotize ediyor.

08.08.2020 07:37  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşısına geçtiğinizde deniz mavisi gözleriyle sizi adeta hipnotize ediyor. Buğulu ses tonu konuşurken güven veriyor. Ün, şöhret merakı yok. "Şöhrete biraz uzak olduğumda kendimi daha mutlu hissediyorum" diyor. Bir yandan soğuk çayını yudumlarken diğer yandan sorularımı cevaplıyor...

Bu yayımlanan üçüncü çalışmanız... Artık 'şarkıcıyım' diyor musunuz?

Hayır, kendime şarkıcı demiyorum.

Neden?

Öyle dersem olaylar ticari bir noktaya taşınıyor.

Bunun zararı ne?

Bu uzun vadede insanın idealistliğini öldürebiliyor. Kendini iyi hissetmediğin anda bile hizmet etmek zorunda kalabiliyorsun. Bir mecburiyet... Müzik benim için mecburiyet değil, asla da olmamalı. İstediğim müziği yapmakta özgür olmalıyım ve şu an öyleyim.

Bu işten hiç ticari beklentiniz yok mu?

Hayır, maddi beklentim yok. Bir plak şirketine bağlı değilim. Sponsorum yok. Her şeyi kendi imkanlarımla yapıyor, üretip yayımlıyorum. Benim için değerli olan bu...

Güvenli alanda deliriyorum

Oyunculuk mu daha keyifli, şarkıcılık mı?

Aslında hepimiz deliyiz. Beş duyumuzdan çıkan milyarlarca fonksiyon var. Günbegün değişebiliyoruz. Bazen bir kalıba girmeye çalışıyoruz. Bunlar hepimizin dönemsel travmaları... Yaş, aile ve coğrafyayla ilgili. İşte oyunculuk benim güvenli alanda delirmemi sağlıyor.

Biraz açsak...

Mesela canlı yayın beni gerer. Ama sette ışıkların altında canlandırdığım karakterle bu beni rahatsız etmiyor, hatta seviyorum. Bu yüzden de oyunculuğu daha keyifli buluyorum.

"Hepimiz deliyiz" dediniz. Delilikleriniz neler?

Daldan dala çok düşünüp, bir olayla alakalı aşırı derine inip o olayı kendi içimde bitirmeden harekete geçemiyorum. Dolayısıyla çok harekete geçemiyorum. Bana bıraksalar bu şarkılar evde kalırdı. Arkadaşlarım yıllardır "Yayımla" diye diye o cesareti göstermemi sağladı.

Neden böyle?

Üretmeyi, hislerimi yazmayı çok seviyorum. Ama yaptığın işi kamuya açmak insanı çok zorlayan bir şey. Mesela ilk albüm benim için tam bir anksiyeteydi.

Büyüdüğümü hissediyorum

Dört şarkıdan oluşan 'Dalgın' albümü nasıl doğdu?

Atölye olarak kullandığım bir stüdyom var. Şarkıları gitar ve piyanoyla besteleyip yazıyorum. Sonra müzisyen arkadaşımla üzerinde çalışmaya başlayıp son haline getiriyoruz. Albümdeki 'Susar' ve 'Dalgın' elimde olan şarkılardı. 'Kendine Dön' ve 'Zaman'ı karantinada yazdım.

Karantinada kendinize döndünüz mü?

Henüz yüzde yüz dönemesem de büyüdüğümü hissediyorum. Gençken daha heyecanlı, fevriydim. Şimdi daha sakin tepkiler veriyorum. Olayları arkaya atıp önüme bakabiliyorum. Bunu da kendime dönmeye, kendime saygı duymama bağlıyorum.

Uyanır uyanmaz artikülasyon çalışırım

Yakışıklılık hayatınızı nasıl etkiliyor?

Aynaya baktığımda kendimi iyi hissettiğim anlar tabii ki var. Ama her an kendini mükemmel gören biri değilim.

Yakışıklı olunca kendinizi ispat etmeniz için daha çok çalışmanız mı gerekiyor?

"Güzel adam olduğu için ekranda" diye bir algı var. Oyunculuk bir tamperaman işi. İnsanın içinde, midesinde yaşayan, teknikle birleşip doğru çalıştırıldığında, doğru örnekler izlediğinizde gelişen bir şey. Ben de çalışmayı çok severim. Uyanır uyanmaz tekerleme, artikülasyon çalışırım. Enstrüman çalarım, evden bunları yaptıktan sonra çıkarım.

Birlikte olduğunuz kişi sabah yanında tekerlemelerle uyanan bir adam gördüğünde hayal kırıklığı yaşamıyor mu?

Hayatıma biri girecekse bunlara saygı duyacak. Belki o da benimle tekerleme söyleyecek, o da ezber yapacak...

Hazal'la oynamak çok değerliHayatıma biri girecekse o da benimle tekerleme söyleyecek

Hazal Kaya ile başrolü paylaştığınız sinema filmi çekimlerine başlıyorsunuz...

Evet, çok güzel yazılmış bir iş. Aslı Kızmaz'ın 'Benden Ne Olur?' kitabından uyarlama... Hazal'la oynamak çok değerli. Oyunculuğuna inandığınız biriyle oynamak iyi hissettiriyor. Ortaya daha güçlü bir enerji çıkıyor.

Sizin boyunuz 1.96 metre. Hazal Kaya minyon bir kadın. Filmin haberi çıktığı an aranızdaki boy farkı sosyal medya gündemine oturdu.

'Yasak Elma'da oynadığımız Sevda Erginci'yle de aramızda boy farkı vardı. Ama insanlar yarattığımız şeye inandı. Önemli olan en iyi performansı alana kadar anda kalmak, çalışmak, rolden çıkmamak... Diğer kısımlar zaten teknik olarak hallediliyor. Hazal'la kendi enerjimi buluşturduğumda insanların bize inanacaklarını düşünüyorum.

İçimdeki ışığı açabileceğim biri karşıma çıkmadı

Şarkı sözleriniz size ait. Aşk mı yazdırıyor size bu sözleri?

Aşk güzel duygu, seviyorum. Tabii yazdırıyor.

Şimdi aşık mısınız?

Hayatımda aşk yok. Aşkın ne olduğunu bildiğim için kişilerden bağımsız o duygu ve tutkuya düşüp yazabiliyorum.

Ne zaman konuşsak yalnızsınız. Neden böyle?

Herhalde doğru enerji beni daha bulmadı, doğru ışıkla karşılaşmadım. ya da kendi içimdeki ışığı, doğru dürüst açabileceğim biri karşıma çıkmadı. ya da ben içimdeki ışığı bitirmedim.

Kafam karıştı...

Gerçekten etrafa saçtığımda fayda sağlayıp bir ömür mutlulukla devam ettirebileceğim ve söndürmeyeceğim bir ışığı belki de içimde biriktiremedim diyeyim. Ama tabii hayatıma insanlar giriyor. Onlara saygım sonsuz.

Gözleme satan teyzenin dizine yatıp uyuduğumu biliyorumHayatıma biri girecekse o da benimle tekerleme söyleyecek

Ekranda kibirli, egolu karakterler canlandırdınız. O adamlar ne kadar sizsiniz?

Yakın çevremden öyle şeyler duymuyorum. Onların dışında da çok kişi görmediğim için bilmiyorum.

35 yaşında, ünlü, yakışıklısınız. Bunların tadını çıkarmak varken neden bu kadar kapalı yaşıyorsunuz?

Kapalı değilim. Sadece yakın arkadaşlarım var. Oyuncu arkadaşım Hayal Köseoğlu bir röportajında benim için "Bu kadar ünlü olup bu kadar farkında olmayan birini daha önce görmedim" demiş. Çok hoşuma gitti. Sokakta gözleme satan bir teyzenin dizine yatıp uyuduğum geceyi de, yolda anahtarlık satan engelli bir arkadaşımın anahtarlıklarını onun için bir mekanda sattığımı da biliyorum. Bunlar söylenecek şeyler değil ama kendinizi ünlü hissederseniz değişmeseniz bile dönüşürsünüz. O yüzden şöhrete biraz uzak olduğumda kendimi daha mutlu hissediyorum.

Yani şöhretin keyfini yaşamıyorsunuz...

Bazen setten geliyorum, bir arkadaşım evde oluyor, "Şu filmi açsana, izleyelim" diyorum. O an maç izliyorsa "Açamam" diyor. "Git dolapta ne varsa ye" diyebiliyor. Ben de böyle mutlu oluyorum. Çünkü bu bana bir ikilem yaşatıyor ve kendimi iyi hissediyorum. Ben bunu seçtim.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Hayatıma biri girecekse o da benimle tekerleme söyleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement