Hayranları Tarafından Denize Atıldı - Son Dakika
Magazin

Hayranları Tarafından Denize Atıldı

Hayranları Tarafından Denize Atıldı

Marmaris’te gözde bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Bora Gencer, kadın hayranları tarafından sahne sonunda denize atıldı.

18.08.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te gözde bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Bora Gencer, kadın hayranları tarafından sahne sonunda denize atıldı.

'Öptüm seni şeker' şarkısıyla 90'larda popüler olan şarkıcı ve dizi oyuncusu Bora Gencer, haftanın üç günü Marmaris Netsel Marina'daki bir beach restoranda sahne almaya başladı. Hafta sonu mekanda sahne alan sanatçı, söylediği İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Türkçe şarkılarla hayranlarına müzik ziyafeti çekti. Gencer'in Türkçe ve yabancı dilde söylediği şarkılarla kendinden geçen hayranları gecenin geç saatlerine kadar hareketli parçalar eşliğinde dans edip eğlendi.

Ünlü şarkıcının sahnede sıcak hava ve nem nedeniyle terlediğini fark eden hayranları Gencer'e bir sürpriz hazırladı. Sahne sonunda iki kadın hayranı, sanatçıyı kollarından tutarak iskeleye götürdü ve üzerindeki sahne elbisesiyle denize attı. Suda sırılsıklam olan Gencer ise bu sürprize bir hayli sevinerek, "Çok mutluyum. Bir haftadır Bodrum, Marmaris ve İstanbul'da sahne alıyorum. Yoğun bir sahne trafiğinin yanında inanılmaz bir sıcak ve nemle mücadele ediyorum. Bu iş temposunda fazla denize giremiyorum ama sağ olsun hayranlarım beni düşünüp serinlemem için deniz attılar" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Hayranları Tarafından Denize Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement