"Haysiyetsiz Baba Müsveddesi" - Son Dakika
Magazin

"Haysiyetsiz Baba Müsveddesi"

"Haysiyetsiz Baba Müsveddesi"

Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'e öfke kustu.

29.11.2012 06:03  Güncelleme: 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'e öfke kustu: "Haftada bir gün kızınla berabersin, o gün bile düşüp kalktığın kadınları eve getiriyorsun... Utanmaz, şerefsiz!"

30 MİLYON $'I VAR!

Efe Önbilgin, bombardıman altında! Deniz Akkaya; kızı Ayşe'nin babası Önbilgin'i, geçen hafta Facebook'ta şu sözlerle suçlamıştı: "Çocuğun 6 bin liralık nafakasını 3 bin liraya düşürmek istiyor ama İsviçre bankalarında 30 milyon dolar nakidi var!" Akkaya; salvolarına bu kez de Twitter'da devam etti.

AYŞE İSMİNİ ZİKRETTİ

Akkaya şunları yazdı: Kızım az önce; hamileliğim ve sonrası düşüp kalktığın yüzlerce kadından birinin resmini görüp ismini zikretti. Haftada bir gece aldığın kızının evde olduğu anda; düşüp kalktığın kadınları evde tutuyor, onun ruhuna zarar veriyorsun. Şerefsiz, haysiyetsiz, utanmaz insan ve baba müsveddesi!"

CADILLAC'IN SIRRI

Deniz Akkaya, önceki gece Etiler'de 'YS' plakalı 200 bin dolar değerindeki Cadillac Escalade ile görüntülendi. Akkaya'nın bindiği aracın; işadamı Yaşar Sönmez'e ait olduğu iddia edildi. Akkaya konuyla ilgili 'Aramızda Kalsın' programına konuştu: Cip, bana değil, Yaşar Sönmez'e ait. Yaşar Bey de benim sevgilim değil, babam sayılır!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Haysiyetsiz Baba Müsveddesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement