Herkes Şöhret Olma Peşinde - Son Dakika
Magazin

Herkes Şöhret Olma Peşinde

Ünlü olmak isteyen üç genç kızın başından geçen olayları konu alan 'Noname' isimli oyun; Acun Ilıcalı ve Eric Morris gibi birçok isme gönderme yapıyor.

24.01.2014 20:02

Dizi ve reklam sektörünün bu kadar hızla gelişmesi, oyuncu açığını da beraberinde getiriyor. Birbiri ardına açılan cast ajansları, 7'den 70'e oyuncu olmak isteyenlerle dolu. Talep o kadar fazla ki, oyunculuk eğitimi veren kurslarda da büyük bir artış var. Neredeyse herkes, 'Herkes bir gün 15 dakikalığına şöhret olacak' diyen Andy Warhol'u utandırmamak için birbiriyle yarışıyor. Seçilmek için bekleyenler birbirlerinin ayağını kaydırmaya çalışırlarken, seçenler için de isimsiz yeni birini keşfetme çabası var. İşte sektörün bu durumuna gönderme yapan ilginç bir oyun var şu sıralar BKM Mutfak'ta. Aksel Bonfil'in yazıp yönettiği 'Noname' adlı oyun; üç genç kızın meşhur bir şarkıcının reklam kampanyasındaki partneri olmak için mücadele etmesi üzerine kurulu. Oyun, gerçekte yaşanandan çok da farklı olmayan bir durumu irdeliyor.

SEKTÖRLE DALGA GEÇİYORLAR

Bahsi geçen meşhur şarkıcı Murat Dalkılıç. Bir ped markasının reklamında oynamak için gecenin bir yarısı çağrılan ve bekleme odasında, ince ince yürüttükleri stratejilerle birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan kızları ise Eren Bakıcı, Begüm Ertuğrul ve İlkyaz Kocatepe oynuyor. Hepsi grubu üyesi olan Eren Bakıcı, şarkıcılıktaki iddiasını oyunculukta da kanıtlıyor. Kızlar arasında torpil kavgası çıktığı an, görüşmeye çağrılıyorlar. Sonrasında 'Gülşen'in, 'Beren'in ve 'Figen'in; görüşme esnasında verdikleri cevaplar, hızlı kurguyla perdeye yansıtılıyor. Karakterlerin Acun Ilıcalı'dan Eric Morris'e kadar pek çok kişiye gönderme yaptıkları ve sektörle dalga geçtikleri oyun; 4, 18 ve 25 Şubat'ta sahnelenecek.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Herkes Şöhret Olma Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement