Hislerim Ne Söylüyorsa Onu Yaparım - Son Dakika
Magazin

Hislerim Ne Söylüyorsa Onu Yaparım

Hislerim Ne Söylüyorsa Onu Yaparım

Best Model of Turkey 2008 birincisi manken Yelda Kara, Esquire dergisinin Kasım sayısına hakkında bilinmeyenleri anlattı.

15.11.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadarki en büyük çılgınlığınız nedir?

Çılgın olduğum söylenemez. Neşeli ve deli doluyumdur ama çılgın değilimdir. Çılgınlık bana göre; çoğunluğun yapmaktan çekindiği, korktuğu şeyleri cesurca yapabilmektir. Açıkçası, ben pek cesur değilim.

Kötü bir huyunuz var mıdır?

Her zaman önce işim dediğim için bazen sevdiklerimi ihmal edebiliyorum. Bu hem iyi, hem de kötü özelliğim diyebilirim.

Kendinizle ilgili kararlar alırken; genellikle duygusal mı, yoksa mantıklı mı davranırsınız?

Kesinlikle duygusal! Mantığımı, ancak arkadaşlarıma akıl verirken kullanırım. Hayatım boyunca, kendimle ilgili karar alırken mantığımı kullanmadım. Maalesef, hislerim ne söylüyorsa hep onu yaptım.

BÜYÜK KONUŞMAM

"Asla yapmam" dediğiniz bir şey var mı?

Hayatta her şeyin insanlar için olduğunu düşünme yaşına geldiğimden beri, böyle bir cümle kurmuyorum. Büyük konuşmamaya çok dikkat ediyorum çünkü hayat, insanların karşısına öyle durumlar çıkarıyor ki, "Asla yapmam" dediğiniz her şeyi yaparken bulabiliyorsunuz kendinizi.

NEŞELİ OLMALI

En son kime, ne hediye aldınız?

En son, bir kız arkadaşıma doğum gününde Garfield'lı ev terliği aldım.

Karşı cinste sizi etkileyen özellikler nelerdir?

Karşımdaki kişinin akıllı ve zeki olup benim ona, onun da bana bir şeyler katması; birbirimizden bir şeyler öğrenmemiz çok önemli. Ayrıca, beni güldürebilmesi önemlidir; neşeli, eğlenceli ve sempatik olması da beni etkiler.

TUTKU OLMADAN SEVGİ OLMAZ

Sizin için bir ilişkide tutku mu, yoksa sevgi mi önemlidir?

Bence, her ikisi de önemli. Bana göre tutku olmadan sevgi; sıradan ve tatsız tuzsuz, lezzetsiz bir yemekten farksız olur. İnsan, sevdiği ve gerçekten aşık olduğu insana tutku duymuyorsa, orada bir eksiklik, bir sorun vardır.

Erkek arkadaşınızı kıskanır mısınız?

Çok kıskanç biri değilim. Durup dururken, erkek arkadaşımı kıskanmam fakat karşı taraf beni hiçe sayarak, kıskanmama yol açan hareketlerde bulunursa; bu elbette hoşuma gitmez. Öyle olursa da zaten ilişki yürümez.

Bu aralar, en çok kimi dinliyorsunuz?

Şu sıralar en çok Karla Bonoff'ten 'All My Life' ile Roxette'ten 'It Must Have Been Love' şarkılarını severek dinliyorum.

MEDYATİK OLMAZSAN DEĞERİNİ BİLİNMEZ

Zamanı geri alsanız, neyi değiştirmek istersiniz?

Türkiye'de, modelliğe çok emek verdim ve çok çalıştım ama maalesef ülkemizde ne kadar iyi işler yaparsan yap, ne kadar başarılı olursan ol; değerinin bilinmesi için medyatik olman gerekiyor. En büyük pişmanlığım; biraz cesaret edip yurt dışına gitmemek oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hislerim Ne Söylüyorsa Onu Yaparım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement