Hollywood'daki Skandal Büyüyor! Tacize Uğrayan 300'den Fazla Kadın Kampanya Başlattı - Son Dakika
Magazin

Hollywood'daki Skandal Büyüyor! Tacize Uğrayan 300'den Fazla Kadın Kampanya Başlattı

Hollywood'da 300'den fazla kadın oyuncu, yönetmen, yapımcı ve yazar, cinsel istismara karşı kampanya başlattı.

02.01.2018 04:57  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında Natalie Portman, Emma Stone gibi dünyaca ünlü kadın oyuncuların da olduğu 300'den fazla kadın oyuncu, yönetmen ve yazar, film endüstrisi ve diğer sektörlerdeki sistematik cinsel tacizle mücadele etmek için "Time's Up" adlı kampanya düzenledi.

TACİZE KARŞI SİYAH ELBİSE GİYECEKLER

Kampanyaya ilk etapta 13 milyon dolar bağışta bulunuldu. Bu para, iş yerlerinde cinsel istismara maruz kalan kadın ve erkeklere yasal destek sağlamak için kullanılacak.
Kampanya kapsamında bu yılki Altın Küre Ödül Töreni'nde kırmızı halıda yürüyecek kadınlara cinsel tacize karşı farkındalık yaratmak için siyah elbise giymesi çağrısı da yapıldı.

SKANDALLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein ve ABD'li aktör Kevin Spacey gibi bir çok kişinin adının karıştığı taciz iddiaları, ülke gündeminden düşmedi. Spacey'nin 1986'da 14 yaşındaki Amerikalı aktör Anthony Rapp'i taciz ettiği iddia edilmişti. Hollywood'un ünlü isimleri Gwyneth Paltrow, Rose McGowan, Angelina Jolie ve Ashley Judd dahil birçok kadın oyuncu ise Weinstein'ın kendilerine uygunsuz davranışlarda bulunduğunu öne sürmüştü. İngiliz sinema oyuncusu Lysette Anthony de 1980'li yıllarda Weinstein'ın cinsel tacizine maruz kaldığını ileri sürmüştü.

Hollywood\'daki Skandal Büyüyor! Tacize Uğrayan 300\'den Fazla Kadın Kampanya Başlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Hollywood'daki Skandal Büyüyor! Tacize Uğrayan 300'den Fazla Kadın Kampanya Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Prof : Hangi kadını medya önüne çıkarmadan önce soymuyorlar ki.. 8 0 Yanıtla
  • Bs: Şöhret olmak için herşeyi mübah görün, şöhret olduktan sonra da kampanya başlatın. Önceden aklınız neredeydi!.. 1 0 Yanıtla

Advertisement