Hollywood Yıldızları ve Tasarımcı Arkadaşları - Son Dakika
Magazin

Hollywood Yıldızları ve Tasarımcı Arkadaşları

Hollywood Yıldızları ve Tasarımcı Arkadaşları

Ünlü yıldızlar sadece kıyafetlerini değil, özel sırlarını da ünlü tasarımcılara emanet ediyor.

22.09.2011 01:00

Şov dünyasından ünlü biriyseniz; gerçek bir dosta sahip olmak çok zordur. Hollywood'da da yıldızların birçoğu sonuna kadar güvenebilecekleri ve en önemlisi çıkar ilişkisine dayalı olmayan dostlara sahip olamamaktan dert yanıyor. Ama aralarında şanslı olanlar da yok değil. Özellikle dünya starları ve tasarımcılar yıllar içinde çok özel dostluklara sahip oluyorlar. (Cosmopolitan)

JULIANNE MOORETOM FORD

Julianne Moore ve Tom Ford yaklaşık iki yıldır sıkı dost. Moore; Tom Ford'un yönetmenlik denemesi yaptığı 'Single Man' filminde Colin Firth ile başrolü paylaşmıştı. Güzel oyuncu, filmin galalarında ise; kızıl saçlarıyla muhteşem kontrast oluşturan Tom Ford imzalı yeşil tuvaletiyle hafızalardaki yerini koruyor.

DIANE KRUGER-JASON WU

Güzel oyuncu Diane Kruger, bir süredir galalarda, yakın arkadaşı olan modacı Jason Wu'nun tasarımlarıyla objektiflere poz veriyor.

BLAKE LIVELYKARL LAGERFELD

Moda duayeni Karl Lagerfeld'in son kankası; 'Gossip Girl' dizisiyle yıldızı parlayan Blake Lively. İkili, geçtiğimiz günlerde katıldıkları 'Costume Institute' galasında; gerek tarzları, gerekse verdikleri pozlarla oldukça 'cool' bir görüntü çizdiler.

SIENNA MILLERMATTHEW WILLIAMSON

Jude Law'dan ayrıldıktan sonra özel hayatında mutsuz günler geçiren Sienna Miller'ın en yakın tasarımcı dostu ise Matthew Williamson. İkili, sadece kırmızı halı törenlerine katılmakla kalmıyor; sık sık partilerken de objektiflere yansıyorlar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hollywood Yıldızları ve Tasarımcı Arkadaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement