Huzur İstiyor Karmaşadan Kaçıyorum - Son Dakika
Magazin

Huzur İstiyor Karmaşadan Kaçıyorum

Huzur İstiyor Karmaşadan Kaçıyorum

Geçtiğimiz aylarda dördüncü kez baba olan Bruce Willis artık hayatında karmaşadan uzak durduğunu söylüyor: Sıkıntılı işlerden kaçıyor ve sadece huzurlu....

10.08.2012 06:03

Önümüzdeki günlerde tam beş filmle birden beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Bruce Willis, yeni filmlerini ve dördüncü kez baba olmanın heyecanını Esquire dergisine anlattı:

Şu anda tek istediğim şey, eşim Emma'nın (Heming) yanında olmak. Yeniden baba olmak beni çok heyecanlandırıyor. Her yeni gün, bana mutluluk veriyor.

ÇOK KONTROLLÜYÜM

Bu yıl; 'Moonrise Kingdom', 'G.I. Joe: Retaliation', 'The Expendables 2', 'The Cold Light of Day' ve bilim kurguya yeniden dönmeme neden olan 'Looper' filmlerinde oynadım. Önümüzdeki sonbaharda da 'Die Hard'ın beşincisinin çekimlerine başlayacağım.

Ben çok kontrollü bir adamım. Mesela bu röportaja; bu beş filmin benim için ne denli önemli olduğunu söylemem gerektiği gibi, aynı zamanda ne söylememem gerektiğini de düşünüp geldim. Ama her zaman bu kadar kontrollü olamadım. Mesela 25 yıl önce, film projeleri önüme yığılmışken; doğal olarak pek çok film teklifini reddettim. Dolayısıyla, kariyerimde çizdiğim yol, tamamen tesadüfen oluştu.

Artık kafamı karıştıran, sıkıntılı olacağını düşündüğüm işlerden kaçınıyorum. huzurlu bir iş sonrasında eve dönüp kızlarımla vakit geçirmek istiyorum. Oldukça mutluyum. Hayatımdaki her türlü karmaşadan kaçınıyorum.

BELKİ DE EN İYİ FİLMİM

Rol aldığım 'Moonrise Kingdom' filmiyle gurur duyuyorum. Wes Anderson gibi bir adamın yazıp yönettiği bir filmde rol almak, benim için inanılmaz bir mutluluk. Filmin her anında; onun önerilerini dinledim, istediklerini uyguladım ve işi başarıyla tamamladık.

Bir kiralık katilin zamanda yaptığı yolculuğu anlatan 'Looper' ise bugüne dek yer aldığım filmler içinde belki de en iyisi...

'Looper'ın senaryosunu gerçekten çok sevdim. Ortaya çıkan işi de öyle... Bence, yönetmenimiz Rian (Johnson) harika bir şey yaptı; son derece orijinal bir hikaye ortaya çıkardı. Senaryoyu yazdı, pazarladı, üzerinde çalıştı, yönetti ve bitirdi. Bu şehirde bunu yapmak o kadar zor ki... Çünkü birileri, daima senin başarılarını kıskanıyor ve senin önüne engeller çıkarmaya çalışıyor.

'Looper'; içinde, orijinal bir hikayeden çok daha fazlasını barındırıyor. O kadar ki; insanlar, bu film hakkında konuşuyor ve hemen hemen herkes filmi en azından iki kez izliyor. Açıkçası, ben de senaryoyu ilk kez okuduğumda, bir kez daha okumak istedim.

ÇOCUKLARIMA VE KARIMA AŞIĞIM

1976, 77 ve 80 yıllarında çok sıkıntılar çektim. Bu nedenle de her bulduğum işe, tabiri caizse atladım. O zamanlar, ölüme dair hiçbir düşüncem yoktu. Ölümü İlk kez, ilk kızım dünyaya geldiğinde düşündüm. Bu gerçekle birlikte de hayatımda daha ciddi konulara yer vermeye başladım. Elbette şimdi de eğleniyorum; fakat bunu, çok daha az insanla paylaşıyorum. Çocuklarıma ve karıma aşığım. Çok az gereksinimim var. Arkadaşlarım, sık sık bize geliyor; çocuklarım, ellerinden geldiğince yanımda olmaya çalışıyor. Hep birlikte akşam yemeği yiyor, keyifli vakit geçiriyoruz. Hayatımdaki bu kısır döngüden son derece memnunum.

SÜTLAÇ HAYALİ KURUYORUM

Bir süredir, canım her istediğinde, ailemle birlikte dışarı yemek yemeye gidemiyorum. Junior's ya da Nate'n Al's gibi restoranlara gitmeyi çok seviyorum. Orada güzel, uygun fiyatlı bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Fakat hiçbirine gidemiyorum çünkü insanlar sizi asla rahat bırakmıyor.

Siz yemek yerken, etrafınızdaki insanlar, gözlerini ayırmadan sizi izliyor. Bahşiş dahi bırakırken, onların gözlerini üstünüzde hissedebilirsiniz. Bu nedenle, çok uzun zamandır, ailece dışarıda yemek yiyemiyoruz. Oysa oralara gidip lezzetli bir sütlaç yemek çok iyi olurdu.

Halam Helen, çok iyi sütlaç yapardı. Kocaman kaselere doldurduğu sütlaçları, buzdolabında soğumaya bırakırdı. Açıkçası, çok uzun zamandır öyle bir sütlacın hayalini kuruyorum, sütlacı çok özledim.

KOŞAMIYORDUM BİLE...

Sabah 8.30'da kalkıyorum. O saatte eşim çoktan uyanmış oluyor. Mutfağa gidip yumurta yiyorum. Bazen, bu mönüye ıspanak da eklediğim oluyor. Eve 16.00'da dönüyorum ve sonra spor salonuna gidiyorum.

Filmlerde rol almaya başladığımda, koşamıyordum bile. Hızlı davranamıyor, yumruk atıyormuş gibi yapamıyordum. Spora başladıktan sonra, rollerimi daha gerçekçi oynamaya başladım.

ÇOCUKLAR ÖNCE SİZE GÜLMELİ

Çocuklara bazı kurallardan bahsetmek gerekiyor. Mesela onlara, insanları rahatsız etmemeleri gerektiği söylenebilir. Açıkçası bu, kızlarım henüz küçük birer çocukken onlara en çok verdiğim öğüttü.

Çocuklarımı güldürüyorum. Saçmalıklar yapıyorum ve bu sayede onlara saflığın güzel bir şey olduğunu gösteriyorum. Bence onların size gülmesini sağlamalısınız. Düşünecek fazla bir şey yok; abuk sabuk hareketlerle başlayabilirsiniz. Onları gerçekten güldürecek her şey işinize yarayacaktır.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Huzur İstiyor Karmaşadan Kaçıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement