İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU ÇIKARMAYA GELDİK - Son Dakika
Magazin

İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU ÇIKARMAYA GELDİK

İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU ÇIKARMAYA GELDİK

Başarılı oyuncu Aslıhan Güner ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul AVM'de objektiflere yansıdı. Dünyanın en büyük "Animal balloon word" müzesini gezen ikili buraya hayran kaldılar.

22.09.2020 10:55  Güncelleme: 11:30

Haftasonunu Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi'nde geçiren Aslıhan Güner ve Mert Kılıç," Burada balon festivali olduğunu duymuştum. 15 farklı ülkeden, 15 tane özel balon sanatçısı gelmiş, o yüzden böyle bir şey yapmışlar. 150 bin balon kullanılmış. Ben biraz detaycıyım hepsini öğrenip geliyorum. Sonra Mert'e dedim, hem alışveriş yapalım hemde bir görmüş olalım değişiklik olarak. Çok tatlı görünüyor her şey. Çocuklar için tabi daha şahane bir şey ama bizde içimizde ki çocuğu ortaya çıkaralım dedik" ifadelerinde bulundu.

Dizi çekimleri için Ordu'da yaşayan geçici süreliğine İstanbul'a gelen Aslıhan Güner, "Ordu çok güzel bir şehir. Çokta güzel keyifli çalışıyoruz, reytinglerimizde çok güzel, seyircide çok mutlu, bizde çok mutluyuz. Beni karadenizli zannedenler çok fazla var. Çünkü bende en az bir karadenizli kadar karadeniz aşığıyım" dedi.

Birlikte rol aldıkları Komutan Filmi'nden bahseden ikili,"Evet, uzun zamandır düşündüğüm bir işti. En sonunda yaklaşık bir ay önce bitirdik. Aslı da çok destek oldu sağolsun. Dağlarda çalıştık sıkıntılı bir süreçti. Ama netice itibari ile ben çok uzun zamandır hikayesinde hem projenin her noktasında varım. Pandemi sürecinde çok zordu. Sonuç olarak sağlıklı bir şekilde bitirdik." dedi. İkili daha sonra muhabirlere teşekkür edip gezintilerine devam ettiler.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU ÇIKARMAYA GELDİK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement