İdo Çaldı Annesi Oynadı - Son Dakika
Magazin

İdo Çaldı Annesi Oynadı

İdo Çaldı Annesi Oynadı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, Amerika dönüşü DJ'liğe merak sardı.

17.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:10

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, önceki gece Masquerade isimli mekanda DJ'lik yaptı.

Mitanox'un sponsorluğunda gerçekleşen gecede oğlunu yalnız bırakmayan Derya Tuna ise İdo'nun seçtiği parçalarla coşup dans etti.

BABASINDAN KULAK MİRAS KALMIŞ

Yaklaşık bir hafta önce annesi Derya Tuna ve arkadaşları ile Ulus'ta bir mekanda yemek yiyen İdo mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bol bol müzikten bahseden İdo, babasından kendisine ses değil kulak miras kaldığını söyledi.

Gazetecilerin özel hayatı hakkındaki sorularına ise " Ben aşığım zaten anneme ve babama aşığım."dedi. Daha sonra gazetecilere teşekkür eden İdo, Cuma günü sergileyeceği performansa tüm gazetecileri davet etti.

İBRAHİM TATLISES'TEN DE BİR ŞARKI ÇALDI

İdo'nun ilk defa sahne aldığı dj kabininden İbrahim Tatlıses'in bir parçasına da yaptığı özel cover'ı çaldığı öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE RİCA İÇİN ÇALMIŞTI

Boston'da Berklee College of Music'de eğitimini sürdüren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo; merak saldığı DJ'liğe iyice ısındı.

Ataköy Marina'daki Puppa Brasserie'de geçtiğimiz hafta düzenlenen '12.12.12'partisine katılan İdo, DJ kabinine geçerek hünerlerini sergilemişti.

Geçtiğimiz hafta Christian Louboutin marka ayakkabı ile görüntülenen ve babası İbrahim Tatlıses'in 'Ayağında Kundura' şarkısı hatırlatılarak eleştirilen İdo, bu konu hakkında yorum yapmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İdo Çaldı Annesi Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement