İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever'i Çabuk Unuttu - Son Dakika
Magazin

İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever'i Çabuk Unuttu

İsmail Hacıoğlu 4 yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayırdığı eşini unutarak 7 ay sonra gönlünü Duygu isimli bir dansçıya kaptırdı.

08.09.2015 09:58  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsmail Hacıoğlu, 4 buçuk yıl evli kaldığı Vildan Atasever'i maziye gömdü. Ünlü oyuncu, boşandıktan 7 ay sonra gönlünü Duygu isimli bir dansçıya kaptırdı.

GÖNLÜNÜ BAŞKA GÜZELE KAPTIRDI

Güzel oyuncu Vildan Atasever ile İsmail Hacıoğlu, ocak ayının sonunda sürpriz bir şekilde boşanmıştı. 4 buçuk yıllık evliliklerini gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftin ayrılığı da sessiz oldu. Vildan Atasever'den 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanan İsmail Hacıoğlu, ayrılığın üzerinden 7 ay geçmişken gönlünü başka bir güzele kaptırdı.

DATÇA'DA ROMANTİK TATİL

Ünlü oyuncu, 1 ay önce bir gece kulübünde dansçılık yapan Duygu Kaya Kumarki ile aşk yaşamaya başladı. İkili, birkaç hafta İsmail Hacıoğlu'nun Vildan Atasever'le evliyken yaşadığı Datça'daki evinde tatil yaptı. Sarışın güzel, tatilde çekilen fotoğrafları da sosyal medyada paylaşarak aşkını ilan etti. Bu arada ünlü oyuncu, sevgilisinin dansçılık yapmasına da karşı çıktı. Duygu Kaya Kumarki de geçtiğimiz hafta gece kulübündeki işinden ayrıldı.

DANSÇILIĞA VEDA ETTİ!

Uzun zamandır Gayrettepe'deki Masquerade isimli gece kulübünde dansçı olarak çalışan Duygu Kaya Kumarki, İsmail Hacıoğlu ile aşk yaşamaya başladıktan sonra dansçılığı bıraktı. Sevgilisinin isteğiyle çok sevdiği işine veda eden Kaya, geçtiğimiz günlerde ise dansçılık döneminde çekilen bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Duygu Kaya Kumarki, "O günleri çok özledim." notu düştü.


İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever\'i Çabuk Unuttu

Son Dakika Magazin İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever'i Çabuk Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Amedli Kürd oğlu kürd: Babaya 400 ü verelim arkadaşlar 5 18 Yanıtla
  • hersey saraya yikin: herseyi saraya yikin hdp chp masum demi Allah sizi islah etsin sehitlere rahmet eylesin 5 6 Yanıtla
  • Sakine kocabas: Ya bu gunlerde cokmu lzm boyle salak salak haberler cehennemin dibine kadar yollari var ulke kan aglarken yaptiginiz hsbere bakin kiniyorum 4 0 Yanıtla
  • PASİF: ismail birbirinize çok yakışıyordunuz ya ay canlarım benim 0 4 Yanıtla
  • yeterrrrrrrrrr: HAYRET SEDANIN REKLAMINI YAPMAMISSINIZ 1 1 Yanıtla

Advertisement