"İşte Benim Stilim"de Deprem! İki İsim Jüriden Ayrıldı - Son Dakika
Magazin

"İşte Benim Stilim"de Deprem! İki İsim Jüriden Ayrıldı

Yeni başlayacak "İşte Benim Stilim Ünlüler" yarışmasından yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan Nur Yerlitaş ayrıldı. Yerlitaş ayrılınca, yapımcılar Kemal Doğulu'dan da vazgeçti.

11.12.2015 11:46  Güncelleme: 15:55

TV 8'in en çok izlenen programlarından biri olan İşte Benim Stilim'de şok ayrılık yaşandı!
Ocak ayından itibaren ünlü isimlerin yarışacağı ve İşte Benim Stilim Ünlüler olarak yayınlanacak olan yarışmada jüri depremi yaşandı.

NUR YERLİTAŞ YENİ PROGRAMDA YOK

Uçankuş.com'un haberine göre, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği; jüri üyeliğinde ise Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in yer aldığı programdan, yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan ve yeni sezon çekimleri konusunda ücret olarak anlaşamayan Nur Yerlitaş ayrıldı.

KEMAL DOĞULU'DAN VAZGEÇTİLER

Nur Yerlitaş bırakınca, kadroyu iyice güçlendirmek zorunda olduklarını hisseden yapımcılar, Kemal Doğulu'dan da vazgeçtikleri iddia edildi.

İKİ İSİMLE EL SIKIŞILDI

Nur Yerlitaş'tan doğacak boşluğu doldurmak için Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya ile jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

Programın yapımcı şirketi haberi doğrulayarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

"1,5 yıldır İşte Benim Stilim programıda jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş'la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur. İşte Benim Stilim All Star'ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır.Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir. Aynı şekilde yine programıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz. "

"İşte Benim Stilim"de Deprem! İki İsim Jüriden Ayrıldı

Son Dakika Magazin 'İşte Benim Stilim'de Deprem! İki İsim Jüriden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • hiç: ey rütük nerdesin görmüyormusun rezaleti orasını burasın açmak modamı toplumun ehlakını bunun gibi seviyesiz kalitesiz puroğramlar buzuyor 70 4 Yanıtla
  • Nacizhane: Tamamen kapansın bence, çok gereksiz bir program, bunu milletimiz çok büyüttü, bu zamana kadar izlediğim hayatımda en gereksiz program, bunun için harcanan paralara yazik.... 47 1 Yanıtla
  • esra: hayatimda gördügüm en gereksiz program! 45 1 Yanıtla
  • hakem : bunlari türklükten cikaracaksin,,kuzey koreye göndereceksin. 38 5 Yanıtla
  • Türk: Acun bugibi çocuklarımıza kötü örnek olan programlardan vazgeç 27 0 Yanıtla
    Acun: Tamam abi, ben ettim, sen etme 10 3
  • antika: bu kadın fanta reklamı çektikten sonra bir daha içmedim tiksiniyorum fanta içerken kabus gibi :( 19 4 Yanıtla
  • ercan aravi: allah akıl fikir versin habere bak bu deprem diye verilecek haber mi insanlar sıyırdı kafayı 19 1 Yanıtla
  • demo: ilkokul müsamerelerine benziyor bu program, jüriside oyuncusuda zeka testinden geçemez. 18 0 Yanıtla
  • Cemil: Bu programa ne zaman denk gelsem, hep final bölümü oluyor. Bu kacinci anlamadim. Bitip bitip tekrar mi basliyor acaba... Yarismacilar da hep ayni.... Kafam bak yine karisti, agliyacam artik. 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement