İzel, Hande Yener'in Psikolojisini Bozdu - Son Dakika
Magazin

İzel, Hande Yener'in Psikolojisini Bozdu

İzel, Hande Yener\'in Psikolojisini Bozdu

15 yıldır çalıştığı tüm bestecileri Hande Yener'in çaldığını iddia eden İzel, bu kez Yener'in çalışma arkadaşı Sinan Akçıl'a anlaştı.

17.05.2013 18:02

Pop müziğin iki ünlü ismi Hande Yener ve İzel arasında yine kılıçlar çekildi. 15 yıldır süren kavgada iddiaya göre Hande Yener, İzel'in çalıştığı tüm bestecileri şarkıcının elinden almış ve ardından söz konusu bestecilerle kendi albümünde çalışmıştı. Yıllar sonra iki pop star arasında yine bir besteci kavgası yaşandı.

Bu kez kavganın kahramanı şarkı sözü yazarı ve bestecisi Sinan Akçıl oldu. İzel, Yener'le çalışan genç besteciyle yeni şarkıları için çalışmaya başlayınca Hande Yener ateş püskürdü. Hande Yener her ne kadar konuyla ilgilenmediğini söylese de yakın çevresi şarkıcının bu duruma oldukça sinirlendiğini ve depresyona girdiğini belirtti.

BORCUNU ÖDEMEDİ İDDİASI

Hatta Yener'in yeni nesil bestecilerden Berksan'la çalışmaya başlaması da pop müzik çevrelerinde "Yener yoluna Akçıl olmadan devam ediyor' söylentilerinin yayılmasına neden oldu. Konuyla ilgili olarak Yener, "Kraliçe albümündeki şarkılarım hala listelerde. Ancak Berksan'ın 'Ya ya ya' şarkısı çok hoşuma gitti. O yüzden yaza bu bomba şarkıyla girmek istedim" dedi. Sinan Akçıl'ın İzel'le çalışmasının bir nedeni de Hande Yener'in Akçıl'dan borç para aldığı ve bunu geri ödememesi gösterildi. Ancak bu iddia için henüz iki cepheden de bir açıklama gelmedi.

"BENDEN UZAK DUR" iSYANI

Çalışma arkadaşlarının sürekli Hande Yener tarafından elinden alındığını iddia eden İzel geçtiğimiz günlerde Yener'e şu tweet'i attı: "Benden ve sevdiklerimden uzak dur artık. Temizle şu kalbini, benim bile sabrımı tükettin... Yeter artık"

Kaynak: OKAN IŞIK/ BUGÜN

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin İzel, Hande Yener'in Psikolojisini Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • lale: Yaa Sinanım ne yapsınKapak yine onun başına patladı... . 0 0 Yanıtla

Advertisement