Jet Ski Show Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jet Ski Show Yaptı

Jet Ski Show Yaptı
31.08.2018 09:49  Güncelleme: 09:52

"Kumanda" isimli şarkısıyla yaz aylarının gözde ismi olmayı başaran Reyhan Cansu, bayramda başarılı geçen sahne çalışması sonrası tatiline kaldığı yerden devam ediyor.

Sahne çalışması sonrası soluğu Kuşadasında alan Reyhan Cansu, sahilde kendini izleyenlerede jet ski show yaptı. Sahne alışkanlığından olsa gerek seyredilmek çok hoşuma gidiyor ifadesinde bulunan Reyhan Cansu " Jet ski en çok sevdiğim suyun içinde yapılan aktivite, insanların ilk başta sahilden beni izlediğini farketmedim, farkettiğimde ise bu bana dahada büyük bir haz verdi.

Sahnede olmak ve dikkatlerin üzerimde olması bana mutluluk veriyor" dedi. Sahne çalışmaları sonrası tatiline kaldığı yerden devam eden Reyhan Cansu, tatiline Eylül ayının ilk haftasına kadar devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Jet Ski Show Yaptı - Son Dakika


Advertisement