Johnny Deep'in Eşi Amber Heard De Eski Sevgilisini Dövmüş - Son Dakika
Magazin

Johnny Deep'in Eşi Amber Heard De Eski Sevgilisini Dövmüş

Johnny Deep'in kendisini dövdüğünü iddia eden Amber Heard'ın 7 yıl önce kız arkadaşını dövdüğü ve hakkında hapis istendiği ortaya çıktı.

11.06.2016 15:38  Güncelleme: 16:02

Johnny Depp ve Amber Heard çiftinin boşanmasının perde arkası geçtiğimiz haftalarda bir bir ortaya dökülmüştü. Şiddete uğradığını iddia eden Amber Heard, meğer eski kız arkadaşı Tasya van Ree'yi dövmüş.

YEDİ YIL ÖNCE KIZ ARKADAŞINI DÖVMÜŞ

Boşanma dönemlerinde; Depp'in kendisini dövdüğünü, yüzüne telefon fırlattığını ve polis çağırınca evden kaçarak uzaklaştığını iddia eden Amber'ın 2009 yılında şiddet olayına karıştığı ortaya çıktı. Amber, 14 Eylül 2009'da 5 yıllık bir sevgililik dönemi yaşadığı kız arkadaşı Tasya van Ree ile Seattle-Tacoma havaalanında önce sözlü olarak kavga etmeye başlamışlar. Daha sonra kavga iyice alevlenmiş ve sinirlerine haklim olamayan Heard, Ree'nin üzerine yürümüş ve ona vurmaya başlamış.

HAPSİ İSTENMİŞ

Bu olayın üstüne Amber gözaltına alınmış ve şiddet uygulamasından dolayı hapsi istenmiş, sabıkalı fotoğrafı çekilmiş ve bir sonraki gün mahkemeye çıkmış.

DAYAK YİYEN REE, ŞİMDİ ONU SAVUNUYOR

Amber hakkında bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte, eski sevgili Ree'den açıklama gecikmedi. Eski sevgilisi Amber'i savunan Ree: "Amber 2009'da tamamen yanlış anlaşılan bir olay yüzünden gözaltına alınmıştı. Amber'in dürüstlüğü ve geçmişinin şu an yeniden sorgulanıyor olması çok moral bozucu. Amber dürüst, güzel ve kusursuz bir kadın, ona çok büyük saygı duyuyorum. Onunla harika bir 5 yıl geçirdim." açıklamasını yaptı.

Johnny Deep\'in Eşi Amber Heard De Eski Sevgilisini Dövmüş

Son Dakika Magazin Johnny Deep'in Eşi Amber Heard De Eski Sevgilisini Dövmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • meryem: midem bulandı... 0 4 Yanıtla

Advertisement