Kalbimdeki Deniz 9. Bölümü Fragmanında Gerilim Tavan Yaptı! - Son Dakika
Magazin

Kalbimdeki Deniz 9. Bölümü Fragmanında Gerilim Tavan Yaptı!

FOX TV'nin dizisi Kalbimdeki Deniz 9. bölüm fragmanı yayınlandı. 9. bölüm fragmanında hapisten çıkan Deniz yine talihsizliklerle uğraşıyor! Kalbimdeki Deniz 8. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. FOX TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz ne zaman yayınlanacak?

12.12.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'de cumartesi akşamları yayınlanan, başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi yayınlandığı günden itibaren dizi sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. 9. bölüm fragmanındaki gerilim dolu dakikalar, yeni bölümü bekleyenleri iki kat heyecanlandırdı!

KALBİMDEKİ DENİZ 8. BÖLÜMDE NELER OLDU? KALBİMDEKİ DENİZ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz'in nezarette bir gece kalması Ece'nin hoyrat yapısında kırılmaya neden olur; annesiyle ve Mustafa'yla yakınlaşır. Ancak okula gittiği arabanın çizilmesiyle tetiklenen olaylar, onu çok üzen sonuçlara yol açar. Mirat'ın gözüne girmek ve hakkındaki yargıları kırmak isteyen Fikriye, taktik değiştirerek Deniz'e bir iyilikte bulunur. Hülya ise Şebnem'e hiç ummayacağı bir kazık atar. Geride bıraktığı ailesini özleyen ve suçluluk hisseden Alihan ise Deniz'le iletişim kurmayı dener. Ece'yle arasının açılmasına üzülen Hülya, Mirat ve Diyar hakkındaki gerçeği öğrenirken; Mirat'ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz'i bir tuzağa düşürür.

Kalbimdeki Deniz 9. bölümü cumartesi akşamı 20.00'de FOX TV'de olacak.

Kalbimdeki Deniz 9. Bölümü Fragmanında Gerilim Tavan Yaptı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kalbimdeki Deniz 9. Bölümü Fragmanında Gerilim Tavan Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement