Kemal Doğulu'nun vedasının ardından Doya Doya Moda'nın yeni jürisi belli oldu - Son Dakika
Magazin

Kemal Doğulu'nun vedasının ardından Doya Doya Moda'nın yeni jürisi belli oldu

Exxen'de yapacağı yeni program için ağlayarak Doya Doya Moda jüriliğinden ayrılan Kemal Doğulu'nun yerine gelecek isim belli oldu. Yıllarca moda programlarında jürilik yapan Ivana Sert, Doya Doya Moda ekibine dahil oldu.

05.01.2021 09:23  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı Doya Doya Moda'nın geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümünde bir veda yaşandı. Yarışmanın ilk bölümünden beri jüri koltuğunda yer alan şarkıcı ve kuaför Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de program yapacağı için projeden ayrıldı.

KEMAL'DAN BOŞALAN KOLTUĞUN SAHİBİ BELLİ OLDU

Kemal Doğulu'nun ardından boşalan jüri koltuğu 1 hafta farklı farklı isimler doldururken yeni jüri üyesi de belli oldu. Ünlü moda ikonu Ivana Sert, dün itibariyle Doya Doya Moda'nın yeni jürisi olarak çekimlere başladı.

Kemal Doğulu'nun vedasının ardından Doya Doya Moda'nın yeni jürisi belli oldu

"YENİ JÜRİMİZ HAYIRLI OLSUN"

Instagram hesabından paylaşım yaparak müjdeyi veren Ivana Sert, gelen tebrik mesajlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Yarışmanın jüri üyelerinden Uğurkan Erez, yıllarca beraber çalıştığı Ivana Sert ile yeniden bir arada olduğunu "Ve yeni jürimiz Ivanam hoş gelmiş Hayırlısı olsun hepimize arkadaşlarım" notuyla duyurdu.

Kemal Doğulu'nun vedasının ardından Doya Doya Moda'nın yeni jürisi belli oldu
Kemal Doğulu\'nun vedasının ardından Doya Doya Moda\'nın yeni jürisi belli oldu

Son Dakika Magazin Kemal Doğulu'nun vedasının ardından Doya Doya Moda'nın yeni jürisi belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MAMUT: SİZİN GİBİ YENİ GENÇLİGE KÖTÜ ÖRNEKLER OLAN YAPTIGINIZ PROGRAMIN HİÇ BİR ÖGRETİSİ BİLE YOK AHLAK YOK KÜLTÜR SEVİYESİ DÜŞÜK HİÇ ÜNLÜ SANATÇI OLMAYI HAK ETTİGİNİZİ BİLE DÜŞÜNMÜYORUM KEŞKE BU PROGRAM BÖYLE PROGRAMLAR KALKSA ARTIK 0 0 Yanıtla

Advertisement