Kim Kardashian'ın Kardeşi, Para İçin Kasetini Piyasaya Sürecek - Son Dakika
Magazin

Kim Kardashian'ın Kardeşi, Para İçin Kasetini Piyasaya Sürecek

Rob Kardashian ve nişanlısı Blac Chyna, yakın gelecekte patlayacak muhtemel bir +18 kaset skandalından büyük para kazanmayı ve şöhreti yakalamayı hedefliyor.

05.05.2016 13:54  Güncelleme: 14:12

Kardashian ailesinin bu kadar üne kavuşmasının temelinde bir +18 video kasetin olduğu herkesçe malum. Ortanca kız kardeş Kim Kardashian'ın başrolünde oynadığı ev yapımı ünlü görüntülerin dağıtım hakkı için anne Kris Jenner'in milyonlarca dolarlık anlaşmayı ayarladığı kulaktan kulağa dolanan bir söylenti. Şimdi ise Kim Kardashian'ın erkek kardeşi Rob Kardashian ile nişanlısı Blac Chyna'nın (27) kendi isimlerini parlatmak için benzer bir girişimde bulunmaya imza attığı çifte yakın kaynaklar tarafından iddia edildi.

BLAC CHYNA'NIN EVİNDE HAFTA SONU HIRSIZLIK YAŞANDI

Rob ve nişanlısına yakın bu kaynakların iddiasına göre Kardashian ailesinden bazı isimler, birtakım alengirli işlerin döndüğüne inanıyor. Rob'un nişanlısı, eski striptizci Blac Chyna ve eski erkek arkadaşı Rapçi Tyga'nın başrollerinde olduğu tutkulu cinsel ilişki görüntülerinin geçen hafta birkaç kaynakta ortaya çıktığı rapor edildi. Blac Chyna ve Tyga'nın henüz beraberken filme aldıkları bu görüntüler, çiftin ayrılığının üzerinden çok geçmeden Blac Chyna'nın evinde yaşanan ve polise yansıyan bir hırsızlık olayıyla gündeme geldi.

MİKTARI BELİRLENEMEYEN NAKİT PARA VE MÜCEVHER ÇALINDI

Geçen hafta sonu yaşanan hırsızlık olayı sonrası Radaronline'a konuşan Los Angeles polis departmanından memur Tony Im; "Çiftin evde olmadığı cuma gecesi ile pazar gecesi saatleri arasında yaşanan soygun olayında, miktarı belirlenmeyen nakit para ve mücevherler çalındı." açıklamasında bulunmuştu.

"KASETTEN SADECE KENDİLERİ GELİR ELDE ETMEYİ GARANTİLEDİLER"

Kardashian ailesine yakın bir kaynak; "Aile, Tyga ve Blac Chyna'nın +18 kasetinin yakın bir gelecekte sızması durumunda, nişanlısı ve Rob'un söz konusu kasetin yaşanan hırsızlık sırasında çalındığını iddia edeceğini düşünüyor. +18 kasetin tüm kontrolünü ele geçiren Blac ve Rob, görüntüler üzerinden sadece kendilerinin kazanç sağlayacaklarını garantiye aldılar." iddialarını dile getirdi.

Hafta sonu yaşanan soygun olayı hakkında Los Angeles polisinin soruşturması sürüyor.

Kim Kardashian\'ın Kardeşi, Para İçin Kasetini Piyasaya Sürecek

Son Dakika Magazin Kim Kardashian'ın Kardeşi, Para İçin Kasetini Piyasaya Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • qamill: Ablasinin yolunda o da boyle meshur olmustu. Yattiklari yerden para kazanmak genetillerinde var sanirim. Kaset ayakda cekilmedyse tabi :) 9 2 Yanıtla

Advertisement