"Kıvanç Tatlıtuğ'u Örnek Almıyorum" - Son Dakika
Magazin

"Kıvanç Tatlıtuğ'u Örnek Almıyorum"

"Kıvanç Tatlıtuğ\'u Örnek Almıyorum"

Podyumların genç yıldızları arasında gösterilen Okan Canbolat, katıldığı bir televizyon programında, "Kıvanç Tatlıtuğ'u kendime örnek olarak seçmedim" dedi.

28.08.2012 15:59

Podyumların genç yıldızları arasında gösterilen Okan Canbolat, katıldığı bir televizyon programında, " Kıvanç Tatlıtuğ'u kendime örnek olarak seçmedim" dedi.

Katıldığı televizyon programında podyum ve dizi çalışmaları ile ilgili soruları yanıtlayan İzmirli manken Okan Canbolat, Kıvanç Tatlıtuğ'u örnek alıp almadığı konusunda kendisine çok fazla soru yöneltildiğini belirterek, "Kıvanç Tatlıtuğ'u kendime örnek olarak seçmedim" dedi.

Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil'i çok beğendiğini söyleyen Canbolat, "Ben Okan Bayülgen ve Mehmet Ali Erbil'in programlarına defalarca katıldım. Çok iyi ağırladılar. Saygı duyulması gereken insanlar ama bazıları onlar hakkında ön yargılı davranıyor" şeklinde konuştu.

Kendisine gelen dizi tekliflerini bir süre dondurduğunu söyleyen Canbolat, bir süre daha oyunculuk eğitimi alacağını, daha sonra sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacağını sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Kıvanç Tatlıtuğ'u Örnek Almıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement