İngiltere'deki Patlamayı Yaşayan Şarkıcı Ariana Grande, 13 Yaşında Okulu Bırakmış - Son Dakika
Magazin

İngiltere'deki Patlamayı Yaşayan Şarkıcı Ariana Grande, 13 Yaşında Okulu Bırakmış

İngiltere'deki konserinin tam bitirecekken patlamayı yaşayan Ariana Grande'nin kim olduğu merak edildi. Grande 13'ünde okulu bıraktı. Şuan da 23 yaşında olan genç şarkıcı müzikte zirveyi gördü.

23.05.2017 08:31  Güncelleme: 09:52

23 yaşındaki genç şarkıcı Ariana Grande, dünkü konserinde dehşet dolu dakikalar yaşadı. Konserini tam biririp "Güle güle Manchester" derken büyük bir patlama yaşandı. Ariana Grande'nin bu olay sonrası hayatrı merak edildi. Güzel şarkıcı, 13'ün okulu bırakıp 23 yaşında şarkıcılıkta zirveye oturdu.

ARİANA GRANDE KİMDİR?

23 yaşındaki ABD'li şarkıcı ve oyuncu Ariana Grande, profesyonel oyunculuğa, 15 yaşında Broadway de sahne alarak başlamıştır. Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle ve yaptığı şarkılarla tanınmaktadır. 2001 yılında, bir spor müsabakası arasında Amerika'nın bağımsızlık marşını söyledi. Bunun üzerine olumlu tepki gördü. Oyunculuğa 9 yaşındayken, tiyatro oyunlarında sahne alarak başladı. Daha sonra müzik kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılan Ariana Grande 2010 yılının Ağustos ayında "Victorious" dizisinin birinci sezonunun ardından çıkış albümünün hazırlıklarına başlamıştır. Bu aşamada dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry'den yardım almıştır.






İngiltere\'deki Patlamayı Yaşayan Şarkıcı Ariana Grande, 13 Yaşında Okulu Bırakmış

Son Dakika Magazin İngiltere'deki Patlamayı Yaşayan Şarkıcı Ariana Grande, 13 Yaşında Okulu Bırakmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement