Lisa Snowdon 15 Yıllık Arkadaşıyla Aşk Yaşamaya Başladı - Son Dakika
Magazin

Lisa Snowdon 15 Yıllık Arkadaşıyla Aşk Yaşamaya Başladı

Ünlü radyocu Lisa Snowdon aradığı aşkı 15 yıllık arkadaşı George Smart'ta buldu. İkilinin haziranda gittikleri tatilde yakınlaştıkları söyleniyor.

09.07.2016 16:12  Güncelleme: 16:15

George Clooney ve Gary Dourdan gibi dünya yıldızları ile şanssız ilişkiler yaşayan ünlü radyocu Lisa Snowdon aradığı aşkı on beş yıllık arkadaşı George Smart'ta buldu. Lisa'ya yakın bir kaynak The Sun gazetesine şu açıklamalarda bulundu: "Lisa'nın MTV kanalında on beş yıldır tanıştığı girişimci arkadaşı George Smart'a aşık olduğunu öğrendim."

DUYGULARI DEĞİŞMEYE BAŞLAMIŞTI

Capital radyosuna yakın bir kaynak ise Lisa'nın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra kalbinin çok kırıldığını ve George'ye yakınlaşmaya başladığını söyledi. Kaynak Lisa'nın George'yi daha önce arkadaş olarak sevdiği ama geçen yılın sonunda çiftin arasındaki duyguların değişmeye başladığını söyledi.

BERABER TATİLE GİTTİKLERİNDE FARK ETTİLER

Çift sadece altı aydır beraber olmalarına rağmen aralarında her şey çok hız bir şekilde gelişti. Çift haziran ayında beraber tatile gittiklerinde George Lisa'nın ne kadar özel bir insan olduğunu fark etti.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI CADDE ORTASINDA SALDIRMIŞTI

2014 yılında Lisa erkek arkadaşı Adereti Monney'in cadde ortasında kendisine saldırmasına rağmen ilişkisini bir yıl daha devam ettirip geçen Mart ayında ayrılmıştı.

Lisa Snowdon 15 Yıllık Arkadaşıyla Aşk Yaşamaya Başladı

Son Dakika Magazin Lisa Snowdon 15 Yıllık Arkadaşıyla Aşk Yaşamaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement