Magazin Gazetecileri Derneği 11. Genel Kurulu Pazar Günü Yapılacak - Son Dakika
Magazin

Magazin Gazetecileri Derneği 11. Genel Kurulu Pazar Günü Yapılacak

Magazin Gazetecileri Derneği 11. Genel Kurulu Pazar Günü Yapılacak

İSTANBUL (İHA) – Magazin Gazeteciler Derneği (MGD) 11. Genel Kurulu, yarın Şişli Belediyesi’nin bulunduğu Esentepe’deki Maya Center’da yapılacak.

14.06.2014 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL (İHA) – Magazin Gazeteciler Derneği (MGD) 11. Genel Kurulu, yarın Şişli Belediyesi'nin bulunduğu Esentepe'deki Maya Center'da yapılacak. Yönetime talip olan Muharrem Acartürk, amaçlarının magazin gazeteciliğine artık hizmet edemeyecek duruma gelen dernek yönetimini yeni projelerle işlevsel bir hale getirmek olduğunu söyledi.

MGD 11. Genel Kurulu'nda başkanlığı aday olan Muharrem Acartürk, MGD'yi eski itibarlı günlerine taşımak için yönetim kurulunu belirledi. Magazin gazetecilerine yönelik hazırladıkları projeleri arasında ilk etapta MGD adına her hafta bütün Türkiye'de dağıtılacak ve işsiz kalan magazin muhabirlerinin istihdam edileceği bir dergi olduğunu söyleyen Acartürk, bütün gece muhabirlerine yasal konularda yardımcı olmak için avukat sağlanacağını ve çeşitli konularda destekler vereceklerini belirtti. Ulusal bir kanalda yayınlanmak üzere MGD'nin yapımcılığını yaptığı bir magazin programı için hazırlıkların ve temasların sürdüğünü de söyleyen Acartürk, birçok yerde hem indirim imkanları sağlayacak hem de protokollerde itibar görecek MGD kartını hayata getireceklerini vurguladı. İşsiz kalan veya haksızlığa uğrayan birçok dernek üyesinin olduğunu söyleyen Muharrem Acartürk, yönetimde tecrübeli ve enerjik genç bir ekibin çalışacağını kaydetti.

MGD'nin Onursal Başkanı Nurettin Soydan'ın da destek verdiği Muharrem Acartürk, magazin gazetecilerinin birlik ve beraberlik içinde demokratik bir seçim geçirmesini dilediğini sözlerine ekledi. Muharrem Acartürk'ün yönetim kurulu aday listesi şöyle:

Başkan: Muharrem Acartürk

Yönetim Kurulu (Asil): Erol Işık, Bülent Makar, Selçuk İnci, Halil Çilingir, Mezin Dedeyi, Ayhan Oral, M. Fatih yılmaz, Niyazi Hancı

Yönetim Kurulu (Yedek): Atılay Yılmaz, Uğur Kotan, Hakan Güngörmez, Sayit Durmaz, Boğaçhan Kaplan, Can Karaman, Mehmet Güngören, Birsen Altuntaş

Denetim Kurulu (Asil): Recep Çilingir, Muhammet Kurtbay Önür, Hakan Şancı

Denetim Kurulu (Yedek): Hakan Sadıç, Nagihan Ataç, Meltem Göl

Onur Kurulu (Asil): Doğan Şentürk, Orhan Vural, Erkan Özmen, Taner Dileklen, Bahri Kayaoğlu

Onur Kurulu (Yedek): Cemil Akyol, Arslan Güven, Nurcan Sabur, Mustafa Holoğlu, Kenan Çınar - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Magazin Gazetecileri Derneği 11. Genel Kurulu Pazar Günü Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement